EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της πρώτης μέρας της 11ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της πρώτης μέρας της 11ης αγωνιστικής
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στην EuroLeague, μεταξύ των οποίων και οι εκτός έδρας ευρωπαϊκές μάχες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού AKTOR σε Μονακό και Βελιγράδι αντίστοιχα. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Πρώτη μέρα στην 11η αγωνιστική της EuroLeague με έξι αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων και η αποστολή του Ολυμπιακού στο Μονακό (20:00, Novasports 4, Match Center από το SPORT24), αλλά και εκείνη του Παναθηναϊκού AKTOR στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτίζαν (21:45, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24). Αναλυτικά οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης (19:45, Novasports 5, Match Center από το SPORT24)

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γκέρσον Γιαμπουσέλε, με την συμμετοχή του Κοζέρ να είναι αμφίβολη. Από πλευράς Φενέρ, ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Μπίρσεν και τον Νέτο, με την συμμετοχή των Μπιμπέροβιτς και Πιέρ να αποφασίζεται την ώρα του αγώνα.

Μονακό - Ολυμπιακός (20:00, Novasports 4, Match Center από το SPORT24)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στην διάθεσή του για το αποψινό ματς τον τραυματία Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, με τον νεοαποκτηθέντα, Φιλίπ Πετρούσεβ να είναι εκτός και τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ να αποκτά δικαίωμα συμμετοχής από τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Για την Μονακό, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζόρνταν Λόιντ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Άλμπα Βερολίνου (21:05, Novasports 6, Match Center από το SPORT24)

Αρκετοί αμφίβολοι για την Άλμπα Βερολίνου, με την συμμετοχή των Μπράουν, Μπιν, Ολίντι και Τόμας να αποφασίζεται την ώρα του αγώνα και τον Έρικσον να είναι εκτός. Για την Μακάμπι, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του ΝτιΜπαρτολομέο.

Μπάγερν - Βίρτους Μπολόνια (21:30, Novasports 3, Match Center από το SPORT24)

Ο Πάμπλο Λάσο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λούτσιτς για το αποψινό ματς, με την συμμετοχή των Μπολμάρο, Ιμπάκα και Ομπστ να αποφασίζεται την ώρα του αγώνα. Εκτός για την Βίρτους θα είναι ο Ακίλε Πολονάρα, με τους Κορντινιέ και Μίκι να είναι αμφίβολοι.

Αρμάνι Μιλάνο - Ζάλγκιρις Κάουνας (21:30, Novasports Start, Match Center από το SPORT24)

Εκτός για την Αρμάνι Μιλάνο παραμένει ο Μπίλι Μπάρον, με τον Ντιμσά να είναι αμφίβολος για την Ζαλγκίρις. Εκτός για τους Λιθουανούς θα είναι και ο νεοαποκτηθέντας, Έντμοντ Σάμνερ, αλλά και ο Μπρέιντι Μάνεκ.

Παρτίζαν - Παναθηναϊκός AKTOR (21:45, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24)

Ο Εργκίν Αταμάν πορεύεται με τις γνωστές απουσίες των Ερνανγκόμεθ και Παπαπέτρου, με τον Τριφούνοβιτς να είναι εκτός για την Παρτίζαν και τη συμμετοχή των Πάντερ και Αβράμοβιτς να κρίνεται την ώρα του αγώνα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΜΠΑΓΕΡΝ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ