EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της πρώτης μέρας της 10ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της πρώτης μέρας της 10ης αγωνιστικής
ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME SPORTS

Τζάμπολ στην 10η αγωνιστική της EuroLeague, με το σημερινό (23/11) πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις στην διοργάνωση, μεταξύ των οποίων ο αγώνας του Παναθηναϊκού AKTOR με την Βαλένθια (23/11, 21:15, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24). Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Η 10η αγωνιστική της EuroLeague ξεκινάει σήμερα (23/11) με πέντε αναμετρήσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται ο αγώνας του Παναθηναϊκού AKTOR με την Βαλένθια στο ΟΑΚΑ (23/11, 21:15, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24). Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Βιλερμπάν - Μπάγερν (21:00)

Ο Νάντο ντε Κολό δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Τζιανμάρκο Ποτσέκο για το παιχνίδι της Βιλερμπάν με την Μπάγερν, ενώ από πλευράς Μπάγερν θα απουσιάζει ο Λούτσιτς, με την συμμετοχή του Αντρέας Ομπστ να είναι αμφίβολη.

Μακάμπι - Μπαρτσελόνα (21:05)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αναμένεται να παραταχθεί πλήρης, ενώ ο Ρότζερ Γκριμάου δεν θα έχει στην διάθεσή του στον Καϊσέδο, τον Γιοκουμπάιτις και τον Βέσελι.

Παναθηναϊκός AKTOR - Βαλένθια (21:15)

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα παραχθεί χωρίς τους γνωστούς απόντες, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ για την Βαλένθια εκτός είναι ο Χέρμανσον και η συμμετοχή των Χάρπερ, Τζόουνς και Γιόβιτς θα κριθεί την ώρα του αγώνα.

Βίρτους - Φενέρμπαχτσε (23/11, 21:30)

Για την Βίρτους Μπολόνια, ο Λούκα Μπάνκι δεν θα μπορεί να υπολογίζει για το αποψινό ματς στις υπηρεσίες των Μίκι και Πολονάρα, ενώ γεμάτο είναι το απουσιολόγιο του Δημήτρη Ιτούδη, καθώς οι Μπιμπέροβιτς, Μπίρσεν, Νέτο και Πιέρ είναι εκτός, με την συμμετοχή του Καλάθη, του Γκούντουριτς και του Σανλί να αποφασίζεται την ώρα του αγώνα.

Ρεάλ - Άλμπα (21:45)

Ο Τσους Ματέο δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Κάρλος Αλοθέν και τον Γκέρσον Γιαμπουσέλε, ενώ από πλευράς Άλμπα, ο Έρικσον είναι εκτός, με τους Μπράουν και Τόμας να είναι αμφίβολοι.

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ