EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης μέρας της 12ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης μέρας της 12ης αγωνιστικής
INTIME

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται στην EuroLeague με τέσσερις αναμετρήσεις για την 12η αγωνιστική. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Η 12 αγωνιστική της EuroLeague έκανε τζάμπολ χθες και σήμερα (6/12) ολοκληρώνεται με τέσσερις αναμετρήσεις σε Γαλλία, Βιτόρια, Βαλένθια και Ιταλία. Αναλυτικά οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Βιλερμπάν - Μακάμπι (21:15, Novasports Start, Match Center από το SPORT24)

Για την Βιλερμπάν η συμμετοχή του Καχούντι θα αποφασιστεί την ώρα του αγώνα, ενώ από πλευράς Μακάμπι, αμφίβολοι είναι οι ΝτιΜπαρτολομέο και Νίμπο.

Μπασκόνια - Φενέρμπαχτσε (21:30, Novasports 6, Match Center από το SPORT24)

Για την Μπασκόνια ο Ματ Κοστέλο είναι εκτός και η απόφαση για την συμμετοχή του Νίκου Ρογκαβόπουλου θα παρθεί την ώρα του αγώνα. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παπαγιάννη (τραυματισμός στον μηρό), Νέτο και Μπίρσεν, με τον Μάνταρ να είναι αμφίβολος.

Βαλένθια - Ερυθρός Αστέρας (21:30, Novasports 3, Match Center από το SPORT24)

Για την Βαλένθια η συμμετοχή του Χέρμανσον θα κριθεί την ώρα του αγώνα, ενώ ο Άνταμ Χάνγκα είναι εκτός από πλευράς Ερυθρού Αστέρα.

Βίρτους Μπολόνια - Μπαρτσελόνα (21:30, Novasports 4, Match Center από το SPORT24)

Τρεις αμφίβολοι για την Βίρτους Μπολόνια, με τη συμμετοχή των Αμπάς, Παγιόλα και Σμιθ να κρίνεται την ώρα του αγώνα. Από πλευράς Μπαρτσελόνα, ο Καϊσέδο είναι εκτός.

TAGS EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ