EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης μέρας της 10ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης μέρας της 10ης αγωνιστικής
EUROKINISSI

Ολοκληρώνεται σήμερα (24/11) η 10η αγωνιστική της EuroLeague με τέσσερις αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων και η συνάντηση του Ολυμπιακού με την Ζάλγκιρις Κάουνας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (24/11, 21:15, Novasports Prime και Match Center από το SPORT24). Διαβάστε πιοιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα που κλείνει την 10η αγωνιστική της EuroLeague, ανάμεσά τους και η συνάντηση του Ολυμπιακού με την Ζάλγκιρις Κάουνας (24/11, 21:15, Novasports Prime και Match Center από το SPORT24). Αναλυτικά οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις (21:15)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος λόγω τραυματισμού, ενώ ο νεοαποκτηθέντας Ναζ Μήτρου-Λογνκ θα αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής από τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Η Ζάλγκιρις αναμένεται να παραταχθεί πλήρης.

Αναντολού Εφές - Παρτίζαν (19:30)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα στερηθεί των υπηρεσιών των Αβράμοβιτς, Πάντερ, Τριφούνοβιτς, Κοπρίβιτσα, ενώ ο Ερντέμ Τζαν δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Μπράιαντ, Οζντεμίρογλου και Πλάις, με τον Σέιν Λάρκιν να συμπεριλαμβάνεται στο ρόστερ παρά τον τραυματισμό του.

Ερυθρός Αστέρας - Αρμάνι Μιλάνο (21:30)

Αρκετές απουσίες και για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος δεν θα μπορεί να υπολογίζει για το αποψινό ματς στους Μπιέλιτσα, Χάνγκα και Λάζιτς, με την συμμετοχή του Νέιπιερ να κρίνεται την ώρα του αγώνα. Ο Μεσίνα δεν θα έχει στην διάθεσή του μόνο τον Μπίλι Μπάρον.

Μπασκόνια - Μονακό (21:30)

Από πλευράς Μπασκόνια ο Νίκος Ρογκαβόπουλος δεν θα είναι διαθέσιμος, με τον Μάρκους Χάουαρντ να είναι αμφίβολος. Για την Μονακό, η συμμετοχή του Τζόρνταν Λόιντ θα αποφασιστεί την ώρα του αγώνα.

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ