EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης ημέρας της 26ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης ημέρας της 26ης αγωνιστικής
OLIMPIAMILANO.COM

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (03/03) με τέσσερις αγώνες στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας της 26ης αγωνιστικής. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (03/03), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Φενέρμπαχτσε - Βίρτους Μπολόνια
Η Φενέρμπαχτσε, μετά από αρκετό καιρό, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του, ωστόσο, αυτό δύσκολα θα συμβεί με τον νεοφερμένο Τάιλερ Ντόρσεϊ, αφού μόλις σήμερα (03/03) πέρασε τα ιατρικά τεστ. Η Βίρτους θα παραταχθεί χωρίς τους Αϊζάια Κορντινιέ, Ίφε Λούντμπεργκ και Λέο Μέναλο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Νίκο Μάνιον.

Βιλερμπάν - Ρεάλ Μαδρίτης
Η Βιλερμπάν θα υποδεχτεί τη Ρεάλ χωρίς τους Ζοφρί Λοβέρν, Τσαρλς Καχούντι και Αμίν Νουά. Γεμάτο το απουσιολόγιο των Μαδριλένων που θα πορευτούν χωρίς τους Κάρλος Αλοθέν, Ρούντι Φερνάντεθ, Σέρχιο Γιουλ, Άντονι Ράντολφ. Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Αλμπέρτο Αμπάλντε, Πετρ Κορνελί, Άνταμ Χάνγκα και Γκέρσον Γιαμπουσέλε.

Μπασκόνια - Βαλένθια
Οι Πιέρια Χένρι και Τάντας Σεντεκέρσκις παραμένουν εκτός για την Μπασκόνια. Η Βαλένθια θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Κάιλ Αλεξάντερ, Μάρτιν Χέρμανσον, Σαμ Βαν Ρόσομ και Μίλαν Χιμένεθ.

Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός
Πολλά τα προβλήματα στο στρατόπεδο της Αρμάνι, που θα παίξει χωρίς τους Κέβιν Πάνγκος, Σαβόν Σιλντς, Τζίτζι Ντατόμε, Τομάσο Μπαλντάσο, Πολ Μπιλίγκα και Ντέβον Χολ, ενώ αμφίβολος είναι ο Τζιαμπάολο Ρίτσι. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ