EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης ημέρας της 19ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της δεύτερης ημέρας της 19ης αγωνιστικής
INTIME

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (13/01) με την δεύτερη πράξη της 19ης αγωνιστικής. Το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε αγώνες. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Πέντε αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (13/01) στο πλαίσιο της δεύτερης πράξης της 19ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Βιλερμπάν - Βαλένθια
Στα πιτς βρίσκεται ο Ζοφρί Λοβέρν, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Νάντο Ντε Κολό, Ντείβιντ Λάιτι και Άλεξ Τάιους για τη Βιλερμπάν. Πάρα πολλά τα προβλήματα για τη Βαλένθια που θα αγωνιστεί χωρίς τους Μάρτιν Χέρμανσον, Χασιέλ Ριβέρο, Κρις Τζόουνς, Σαμ Βαν Ρόσομ, Τζάρετ Χάρπερ, Βίκτορ Κλαβέρ και Μίλαν Χιμένεθ.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Πλήρης θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ. Μοναδική απουσία για τη Μακάμπι ο Άλεξ Πόιθρες.

Παρτίζαν - Μπασκόνια
Εκτός δράσης παραμένει ο Μπάλσα Κοπρίβιτσα της Παρτίζαν. Χωρίς τον Μάρκους Χάουραντ ταξίδεψε στη Σερβία η Μπασκόνια.

Αρμάνι Μιλάνο - Ζάλγκιρις
Η Αρμάνι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σαβόν Σιλντς, Κέβιν Πάνγκος, Λουίτζι Ντατόμε και Τομάσο Μπαλντάσο. Καρέ απουσιών και για τη Ζάλγκιρις, που θα πορευτεί χωρίς τους Κίναν Έβανς, Τάιλερ Κάβανο, Μάντας Καλνιέτις και Ντοβίντας Γκιεντράιτις.

Μπαρτσελόνα - Αναντολού Εφές
Οι Τόμας Σατοράνσκι και Σέρτζι Μαρτίνεθ δεν θα αγωνιστούν για την Μπαρτσελόνα απέναντι στην Εφές, που θα στερηθεί τον Ντογκούς Μπαλμπάι.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ