EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 5ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 5ης αγωνιστικής
ANADOLU EFES ISTANBUL

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (28/10) με 4 αγώνες στο πλαίσιο της δεύτερης ημέρας της πέμπτης αγωνιστικής. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Με τα τέσσερα σημερινά (28/10) παιχνίδια θα ολοκληρωθεί η 5η αγωνιστική της EuroLeague. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Ερυθρός Αστέρας - Μπάγερν Μονάχου (20:00, Novasports 4)
Από πλευράς Ερυθρού Αστέρα εκτός δράσης βρίσκεται ο Ντάλιμπορ Ίλιτς, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Νεμάνια Νέντοβιτς και Τζέιλεν Άνταμς.
Η Μπάγερν θα παραταχθεί χωρίς τους Άιζακ Μπόνγκα και Ελίας Χάρις, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Οθέλο Χάντερ, Ζαν-Μαρκ Σίσκο, Όγκουστιν Ρούμπιτ και Τζέισον Τζορτζ.

Για ένα ακόμα παιχνίδι η Εφές θα στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του Σέιν Λάρκιν, ενώ αμφίβολη έχει χαρακτηριστεί η συμμετοχή του Ροντρίγκ Μπουμπουά.
Ο τραυματισμός του Νεμάνια Μπιέλιτσα υποτροπίασε και έτσι ο Σέρβος δεν θα αγωνιστεί ούτε τώρα με τη φανέλα της Φενέρ, ενώ είναι πιθανόν να απουσιάσει και ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς.

Βιλερμπάν - Μπασκόνια (21:00, Novasports Start)
Η Βιλερμπάν θα πορευτεί χωρίς τον Ζόφρι Λοβέρν για το υπόλοιπο τη σεζόν, ενώ μένει να φανεί αν θα χρησιμοποιηθεί ο αντικαταστάτης του, Άλεξ Τάιους.
Χωρίς τον Στίβεν Ίνοκ η Μπασκόνια. Πιθανόν να κάνει ντεμπούτο ο Πιερία Χένρι. Λίγο πριν το τζάμπολ θα παρθεί η απόφαση για τη συμμετοχή ή μη του Μάρκους Χάουαρντ.
Νίκολα Μίροτιτς και Σέρτζι Μαρτίνεζ παραμένουν στα πιτς για την Μπαρτσελόνα. Ενδεχομένως να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Κάιλ Κούριτς και Άλεξ Αμπρίνες.
Δίχως τους Σαβόν Σιλντς, Τομάσο Μπαλντάσο και Ναζ Μήτρου-Λονγκ η Αρμάνι κόντρα στους Μπλαουγκράνα.
TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ