EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 5ης αγωνιστικής

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 5ης αγωνιστικής
INTIME SPORTS

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (27/10) με 5 αγώνες στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας της πέμπτης αγωνιστικής. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Πέντε αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (27/10), στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Ολυμπιακός - Μονακό (19:45, Novasports 4)
Ο Ολυμπιακός και η Μονακό αναμένεται να παραταχθούν χωρίς απουσίες.

Μακάμπι - Παναθηναϊκός (21:05, Novasports Prime)
Η Μακάμπι θα παραταχθεί χωρίς τον Νταρούν Χίλιαρντ.
Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον ανέτοιμο Ντουέιν Μπέικον.

Βαλένθια - Άλμπα Βερολίνου (21:30, Novasports Start)
Η Βαλένθια θα παραταχθεί δίχως τον Μάρτιν Χέρμανσον και τον Χασιέλ Ριβέρο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Τζέιμς Γουέμπ και Τζάρεντ Χάρπερ.
Η Άλμπα Βερολίνου δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Μάρκους Έρικσον και Γιόνας Μάτισεκ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Μαοντό Λο, Τζαλίν Σμιθ και Γιοχάνες Τίμαν.

Παρτίζαν - Ζάλγκιρις (21:30, Novasports 5)
Η Παρτίζαν θα στερηθεί των υπηρεσιών των Αλέκσα Αβράμοβιτς και Άλεν Σμάιλαγκιτς.
Η Ζάλγκιρις θα παραταχθεί χωρίς τον Ντοβίντας Γκιεντράιτις.

Ρεάλ - Βίρτους (21:45, Novasports 3)
Η Ρεάλ δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Άνταμ Χάνγκα, Ρούντι Φερνάντεθ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Φαμπιέν Κοζέρ, Άντονι Ράντολφ και Κάρλος Αλοθέν.
Η Βίρτους Μπολόνια δεν θα έχει τον Αγούντου Αμπάς, ενώ αμφίβολη έχει χαρακτηριστεί η συμμετοχή των Τορνίκε Σενγκέλια, Αϊζέια Κορντινιέ, Ντάνιελ Χάκετ και Λίο Μενάλο.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΟΝΑΚΟ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ