EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 5ης αγωνιστικής

Ο Μποχωρίδης σε αγώνα της EuroLeague με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Μποχωρίδης σε αγώνα της EuroLeague με τη φανέλα του Παναθηναϊκού PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Η EuroLeague συνεχίζεται σήμερα (21/10) με την 5η αγωνιστική, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πέντε αγώνες. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν από τα παιχνίδια της πρώτης ημέρας της πέμπτης αγωνιστικής.

Πέντε αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (21/10) στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας της πέμπτης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Ζάλγκιρις - Μπάγερν (20:00, Novasports Start)
Χωρίς τους Ζόφρε Λοβέρν και Γιάνις Στρέλνιεκς θα παραταχθεί η Ζάλγκιρις, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Εμάνουελ Μούντιεϊ και Παούλιους Γιανκούνας.
Η Μπάγερν δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Πολ Τσίπσερ, Βλάντιμιρ Λούτσιτς και Λίον Ραντόσεβιτς, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αντρέας Ομπστ.

Αναντολού Εφές - Ούνικς (20:00, Novasports 5)
Ο Τζέιμς Άντερσον και ο Ντόγκους Μπαλμπάι έχουν τεθεί εκτός αγώνα, ενώ η συμμετοχή των Κρούνοσλαβ Σιμόν και Βασίλιε Μίτσιτς έχει χαρακτηριστεί ως αμφίβολη για την Αναντολού Εφές. Ο Ελάιτζα Μπράιαντ δεν έχει δηλωθεί ακόμα.
Η Ούνικς αναμένεται να παραταχθεί πλήρης.

Μακάμπι - Παναθηναϊκός (21:05, Novasports Prime)
Η συμμετοχή του Κάμερον Τέιλορ είναι αμφίβολη για την Μακάμπι.
Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Αρμάνι Μιλάνο - Βιλερμπάν (21:30, Novasports 4)

Ο Νταβίντε Αλτίνι έχει τεθεί εκτός για την Αρμάνι, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή των Τρόι Ντάνιελς και Ρικάρντο Μπρασίνι.
Η Βιλερμπάν δεν θα έχει για ακόμα ένα παιχνίδι τον Ρέιμαρ Μόργκαν, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βίκτορ Γουεμπανιάμα

Ρεάλ - Φενέρμπαχτσε (22:00, Novasports 2)
Χωρίς τους Σέρχιο Γιουλ, Άντονι Ράντολφ και Τρέι Τόμπκινς θα παραταχθεί η Ρεάλ
Η Φενέρμπαχτσε θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Ντανίλο Μπαρτέλ

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ