EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της 17η αγωνιστικής

Ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς με την φανέλα της Μπάγερν
Ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς με την φανέλα της Μπάγερν EUROKINISSI

Η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της EuroLeague ανοίγει σήμερα (05/01) με τη διεξαγωγή πέντε παιχνιδιών. Διαβάστε ποιοι παίκτες θα απουσιάσουν.

Πέντε αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague σήμερα (05/01), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αυτοί είναι οι παίκτες που θα απουσιάσουν:

Άλμπα Βερολίνου - Μπασκόνια
Ο Μάρκους Έρικσον παραμένει εκτός δράσης για την Άλμπα. Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει η Μπασκόνια

Ζάλγκιρις Κάουνας - Φενέρμπαχτσε
Χωρίς τους Τάιλερ Κάβανο, Μάντας Καλνιέτις και Λούκας Λεκαβίτσιους θα παραταχθεί η Ζάλγκιρις. Τρεις απουσίες και για τη Φενέρμπαχτσε η οποία πήγε στη Λιθουανία χωρίς τους Νεμάνια Μπιέλιτσα, Τόνι Τζεκίρι και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς.

Μπαρτσελόνα - Βίρτους Μπολόνια
Ο Σέρτζι Μαρτίνεθ είναι ο μοναδικός μη διαθέσιμος παίκτης για την Μπαρτσελόνα. Αβούντου Αμπάς, Αϊζάια Κορντινιέ, Λεο Μενάλο και Ντάνιελ Χάκετ έχουν τεθεί εκτός μάχης για τη Βίρτους.

Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός
Η Μπάγερν δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Βλάντιμιρ Λούτσιτς. Αντρέας Όμπστ και Ζαν-Μαρκ Σίσκο. Χωρίς τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη θα παίξει κατά πάσα πιθανότητα ο Παναθηναϊκός

Παρτίζαν - Μονακό
Άδειο είναι το απουσιολόγιο της Παρτίζαν. Τζόρνταν Λόιντ και Αντριέν Μοερμάν δεν υπολογίζονται από τη Μονακό για αυτό το παιχνίδι.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΓΕΡΝ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΜΟΝΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ