EUROLEAGUE

EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο στην πρώτη μέρα της 3ης αγωνιστικής

THE NIGHT OF THE LEGEND /       (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
THE NIGHT OF THE LEGEND / (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Η πρώτη διαβολοβδομάδα της EuroLeague για το 2023/24 ξεκινά. Αυτό είναι το injury report για τους αγώνες της Τρίτης 17 Οκτωβρίου.

Η regular season της EuroLeague μπαίνει σταδιακά στο... ψητό, με την πρώτη διαβολοβδομάδα της regular season να είναι προ των πυλών. Το πρόγραμμα της Τρίτης 17 Οκτωβρίου περιλαμβάνει άλλωστε πολλά σπουδαία παιχνίδια, με κορυφαία όλων αυτά των ελληνικών ομάδων.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός ρίχνονται στη μάχη σε Κωνσταντινούπολη και Μιλάνο, την ώρα που μεγάλο ντέρμπι αναμένεται επίσης στη Stark Arena ανάμεσα σε Παρτίζαν και Μπαρτσελόνα.

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αγωνιστικής, αυτό είναι το injury report των ομάδων της EuroLeague:

Παρτίζαν - Μπαρτσελόνα (19:30)

Τόσο η Παρτίζαν όσο κι η Μπαρτσελόνα δεν έχουν καταγράψει κάποια απουσία για τη μεταξύ τους αναμέτρηση στη Stark Arena.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός (20:15)

Ο Δημήτρης Ιτούδης είδε τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να τραυματίζεται σοβαρά (κάταγμα) στην ήττα από τη Βαλένθια, αποτελώντας την πιο σοβαρή από τις απουσίες που θα κληθεί να διαχειριστεί στην αποψινή αναμέτρηση. Εκτός του rotation βρίσκονται επίσης ο Μετετζάν Μπιρσέν και ο Γιγκίτ Χαμζά Μεστόγλου.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει ούτε αυτή τη φορά τον Ντίνο Μήτογλου στο rotation, αλλά και τον Ιωάννη Παπαπέτρου που έμεινε στην Αθήνα. Από την άλλη όμως το θετικό για τον Εργκίν Αταμάν είναι πως ο Κώστας Σλούκας αναμένεται να επιστρέψει στην δράση -προπονήθηκε κανονικά χθες, δείχνοντας πως έχει αφήσει πίσω την θλάση στον υποκνημίδιο μυ.

Αναντολού Εφές - Βιλερμπάν (20:30)

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για την Αναντολού Εφές είναι η απουσία του Ελάιτζα Μπράιαντ, την ώρα που ο Ντόγκους Οζντεμίρογλου παραμένει εκτός -θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Όσον αφορά στη Βιλερμπάν, ο Ντέιβιντ Λάιτι δεν έπαιξε στα τελευταία παιχνίδια και η συμμετοχή κόντρα στην Αναντολού Εφές θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Μπασκόνια - Μπάγερν (21:30)

Η Μπασκόνια αναμένεται να παραταχθεί πλήρης εν αντιθέσει με την Μπάγερν, που εξακολουθεί να μην έχει τον Βλάντιμιρ Λούτσιτς.

Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός (21:45)

Οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν ούτε αυτή τη φορά τον Μάοντο Λο και τον Μπίλι Μπάρον στο rotation, από την άλλη όμως ο Ντεβόν Χολ επιστρέφει στις επάλξεις και αποτελεί μια έξτρα λύση για τον Έτορε Μεσίνα.

Από την άλλη, ο Σακίλ ΜακΚίσικ παραμένει εκτός για τον Ολυμπιακό, την ώρα που ο Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος χαρακτηρίζεται ως αμφίβολος. Στα θετικά, η επιστροφή του Λουκ Σίκμα στη δωδεκάδα.

Ρεάλ Μαδρίτης - Ζάλγκιρις (21:45)

Ο Τσους Ματέο δεν υπολογίζει στον Αλμπέρτο Αμπάλδε (γάμπα) και τον Κάρλος Αλοθέν, από την άλλη όμως μοιάζει εξαιρετικά πιθανή η επιστροφή του Ρούντι Φερνάντεθ. Ο Κάζις Μακσβίτις είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους για τον αγώνα του WiZink Center.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ