EUROLEAGUE

EuroLeague: Τα ζευγάρια του Final Four στο Βελιγράδι

EuroLeague: Τα ζευγάρια του Final Four στο Βελιγράδι
INTIME SPORTS

Το καρέ του Final Four του Βελιγραδίου ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 4 Μαΐου, με τον Ολυμπιακό να είναι μεταξύ των ομάδων που θα παλέψουν για τον τίτλο της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Μονακό 94-88 στο ΣΕΦ στο Game 5 της σειράς και πήρε το εισιτήριο για το Final Four του Βελιγραδίου. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πιστοποίησε την αγωνιστική ανωτερότητα έναντι της σταχτοπούτας της post season, επιστρέφοντας στους αγώνες που κρίνουν τον τίτλο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από πέντε χρόνια.

Κάπως έτσι, ολοκληρώθηκε το καρέ της Stark Arena, με τα ζευγάρια του Final Four έχουν ως εξής

  • Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης
  • Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές

Βάσει όσων έχει ανακοινώσει η EuroLeague, ο πρώτος χρονικά ημιτελικός θα γίνει την Πέμπτη 19 Μαΐου στις 19:00 ενώ ο δεύτερος θα διεξαχθεί την ίδια μέρα στις 22:00. Σε ό,τι αφορά στους αγώνες του Σαββάτου 21 Μαΐου, ο μικρός τελικός θα γίνει στις 17:00 και ο μεγάλος τελικός, ο αγώνας που θα κρίνει τον Πρωταθλητή Ευρώπης για το 2022, θα γίνει στις 20:00.

Προς το παρόν πάντως δεν έχει αποσαφηνιστεί αφού πρόκειται για κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς ημέρες, κατόπιν συνεννόησης της EuroLeague Basketball με τους τηλεοπτικούς παρόχους, που έχουν τα δικαιώματα της διοργάνωσης.

Παρακολουθήστε την Game Night:

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ