EUROLEAGUE

EuroLeague: Συστήθηκε ειδική οικονομική επιτροπή με επικεφαλής τον Ολυμπιακό και τον Νίκο Λεπενιώτη

Ο Νίκος Λεπενιώτης
Ο Νίκος Λεπενιώτης EUROKINISSI

Η Μακάμπι πρότεινε την σύσταση ελεγκτικής οικονομικής επιτροπής στην EuroLeague, που πήρε ομόφωνη έγκριση από τις ομάδες και επικεφαλής ορίστηκε ο Ολυμπιακός δια μέσου του Νίκου Λεπενιώτη.

Ενα βήμα μπροστά έκαναν οι ομάδες της EuroLeague στο κομμάτι του ελέγχου των οικονομικών στοιχείων και της βελτίωσης της κατάστασης στη διοργάνωση. Και γι αυτό το λόγο συστήθηκε ειδική επιτροπή με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, της Μακάμπι, της ΤΣΣΚΑ και της Μπάγερν, με επικεφαλής τους ερυθρόλευκους και τον Γενικό του Διευθυντή Νίκο Λεπενιώτη.

Ήταν μια πρόταση που έκανε η Μακάμπι και εγκρίθηκε ομόφωνα από όλες τις ομάδες της διοργάνωσης. Ζήτησε τη σύσταση οικονομική επιτροπής, που θα ελέγξει όλα τα οικονομικά στοιχεία των τελευταίων ετών. Συνάμα, θα προτείνει αλλαγές και ό,τι ακριβώς χρειαστεί, προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση στην EuroLeague ως προς την εξεύρεση εσόδων.

Είναι άλλωστε πολύ σημαντικό το πρόβλημα εδώ και χρόνια στη διοργάνωση, πολλά τα παράπονα των ομάδων και γι αυτό αποφασίστηκε η δημιουργία της νέας επιτροπής. Σε αυτή θα συμμετέχουν αρχικά ο Ολυμπιακός, η Μακάμπι, η ΤΣΣΚΑ και η Μπάγερν, ενώ εξέφρασαν την επιθυμία να μπουν και οι τρεις ισπανικές ομάδες, η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και η Μπασκόνια. Επικεφαλής της επιτροπής ορίστηκε ο Ολυμπιακός και συγκεκριμένα ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ, Νίκος Λεπενιώτης.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ