EUROLEAGUE

EuroLeague: Στο Βελιγράδι αντί για την Κωνσταντινούπολη ο αγώνας της Μακάμπι με την Εφές για την 14η αγωνιστική

EuroLeague: Στο Βελιγράδι αντί για την Κωνσταντινούπολη ο αγώνας της Μακάμπι με την Εφές για την 14η αγωνιστική
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Αλλαγή στη σειρά διεξαγωγής των αναμετρήσεων ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αναντολού Εφές ανακοίνωσε η EuroLeague, η οποία ενημέρωσε πως στην 14 αγωνιστική, ο αγώνας των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι αντί για την Κωνσταντινούπολη.

Στο Βελιγράδι και όχι στην Κωνσταντινούπολη θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Αναντολού Εφές για την 14η αγωνιστική, όπως ανακοίνωσε η EuroLeague.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες ήταν προγραμματισμένο να κοντραριστούν επί τουρκικού εδάφους, ωστόσο αποφασίστηκε το παιχνίδι να διεξαχθεί στο Βελιγράδι κατόπιν σύστασης των κυβερνήσεων του Ισραήλ και της Τουρκίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της EuroLeague:

"Ο αγώνας της 14ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της EuroLeague μεταξύ της Αναντολού Εφές Κωνσταντινούπολης και της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι αντί στην Κωνσταντινούπολη, με τον αγώνα να διεξάγεται τώρα στις 20:05 τοπική ώρα την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου.

Η απόφαση αυτή ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις τόσο της ισραηλινής όσο και της τουρκικής κυβέρνησης. Όλοι οι εντός έδρας αγώνες της Μακάμπι Τελ Αβίβ που διεξάγονται στο Βελιγράδι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών μέχρι νεοτέρας".

TAGS EUROLEAGUE ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ