EUROLEAGUE

EuroLeague: Στο τραπέζι η διακοπή της regular season λόγω των παραθύρων της FIBA

EuroLeague: Στο τραπέζι η διακοπή της regular season λόγω των παραθύρων της FIBA
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Οι μέτοχοι της EuroLeague έκαναν ένα βήμα προς τα εμπρός για να προκύψει ανακωχή με τη FIBA για το καλεντάρι, αποφασίζοντας τη διακοπή της regular season στο διάστημα του "παραθύρου" του Φεβρουαρίου για να εξυπηρετηθούν οι εθνικές ομάδες.

Το κομμάτι του καλεντάρι αποτελεί το πλέον σημαντικό στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εδώ και χρόνια ανάμεσα σε EuroLeague Basketball και FIBA. Μετά από προσπάθειες ετών και εκατέρωθεν συζητήσεις, η πρώτη χαραμάδα ελπίδας για ανακωχή προέκυψε στην τελευταία σύσκεψη των μετόχων της EuroLeague Basketball.

Εκεί, αυτό που αποφασίστηκε είναι να υπάρξει διακοπή της regular season τον Φεβρουάριο, στο χρονικό σημείο που υπολογίζεται να υπάρχει το "παράθυρο" της FIBA για τις εθνικές ομάδες.

Κάτι που, εφόσον επιβεβαιωθεί μέσω ψηφοφορίας στο Συμβούλιο των Μετόχων, θα σημαίνει πως γίνεται το μεγαλύτερο βήμα προόδου ώστε να εξομαλυνθούν οι σχέσεις των δύο πλευρών και να θαφτεί οριστικά το τσεκούρι του πολέμου. Για να προκύψει βέβαια αυτή η συνθήκη, θα πρέπει να πάρει άμεσα σάρκα και οστά όλη αυτή η συζήτηση (και η εκπεφρασμένη θέληση των μετόχων) προκειμένου ακολούθως να προσαρμοστεί το πρόγραμμα της EuroLeague.

Πολύ απλά γιατί αυτό (το πρόγραμμα) το περιμένουν εντός της επόμενης εβδομάδας...

TAGS EUROLEAGUE FIBA ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ