EUROLEAGUE

EuroLeague: Στο Ντουμπάι ένα από τέσσερα Adidas Next Gen Tournament, σε ακόμα ένα βήμα προς την ένταξή του στην διοργάνωση

EuroLeague: Στο Ντουμπάι ένα από τέσσερα Adidas Next Gen Tournament, σε ακόμα ένα βήμα προς την ένταξή του στην διοργάνωση
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Η EuroLeague Basketball ανακοίνωσε ότι το τριήμερο 22-24 Μαρτίου το Ντουμπάι θα φιλοξενήσει ένα από τα τουρνουά του Adidas Next Generation, σε ένα ακόμα βήμα στο πλαίσιο της ένταξης της χώρας στην διοργάνωση.

Βήμα-βήμα η EuroLeague Basketball φροντίζει να κάνει όλο και πιο ομαλή την συνεργασία με το Ντουμπάι. Με τους μετόχους να έχουν αποφασίσει εδώ και μερικές εβδομάδες την χορήγηση wild card για ομάδα από την σεζόν 2025/26, ήρθε μία ακόμα κίνηση, ένα ακόμα βήμα που δείχνει την πορεία του θεσμού.

Όπως λοιπόν ανακοίνωσε η EuroLeague Basketball, ένα από τα τέσσερα φετινά Adidas Next Generation Tournament (στα οποία συμμετέχουν οι εφηβικές ομάδες των συλλόγων) θα φιλοξενηθεί στο Ντουμπάι το διάστημα 22-24 Μαρτίου και πιο συγκεκριμένα στην Coca Cola Arena των 17.000 θέσεων!

Είναι σαφές ότι η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών, προκειμένου η ένταξη μίας ομάδας από το Ντουμπάι να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται από την σεζόν 2025/26.

Για την ιστορία, τα άλλα τρία τουρνουά θα φιλοξενηθούν στην Ποντγκόριτσα (26-28/1), στο Βελιγράδι (1-3/3) και στο Παρίσι (29-31/3).

TAGS EUROLEAGUE ADIDAS NEXT GEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ