EUROLEAGUE

EuroLeague: Στην Ισπανία παρουσιάζουν τον Τσους Μπουένο ως υποψήφιο για τη θέση του Τζόρντι Μπερτομέου

EuroLeague: Στην Ισπανία παρουσιάζουν τον Τσους Μπουένο ως υποψήφιο για τη θέση του Τζόρντι Μπερτομέου

Η διαδοχή του Τζόρντι Μπερτομέου στη θέση του CEO της EuroLeague Basketball είναι πλέον αυτό που απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλο, με το όνομα του Τσους Μπουένο να είναι το νέο που προέκυψε για την επόμενη μέρα της διοργάνωσης.

Η ολοκλήρωση του Final Four του Βελιγραδίου σήμανε την έναρξη των συζητήσεων για την επόμενη μέρα στην EuroLeague Basketball, δεδομένου πως η παραμονή του Τζόρντι Μπερτομέου στη θέση του CEΟ είναι επισφαλής.

Το ζήτημα της αντικατάστασής του έχει τεθεί εδώ και καιρό, με τις ομάδες - μετόχους της διοργάνωσης να έχουν το δικαίωμα της απόφασης. Ήτοι, εφόσον ψηφίσουν για την αλλαγή καθεστώτος, αυτό θα συμβεί το καλοκαίρι.

Τις προηγούμενες ημέρες, η Mozzart Sport έφερε στο προσκήνιο το όνομα του Ντέγιαν Μποντιρόγκα για τη θέση του CEO της EuroLeague Basketball, εξηγώντας πως αποτελεί ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής μεταξύ των "11" της διοργάνωσης. Ο "Ντέκι" δεν παίζει όμως μόνος του αφού νέο -ισπανικό αυτή τη φορά- δημοσίευμα στάθηκε στον Τσους Μπουένο.

Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο του NBA Europe, έναν άνθρωπο με μεγάλη πείρα δηλαδή σε διοικητική θέση στον χώρο. Ουδείς βέβαια μπορεί να... βάλει το χέρι του στην φωτιά για το θέμα του CEO της EuroLeague Basketball αφού όλα παραμένουν ρευστά και -πάνω απ' όλα- το πρώτο βήμα είναι η απομάκρυνση του υπάρχοντος.

Όπως και να έχει, επειδή πλέον η αγωνιστική περίοδος τελείωσε, όλο το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στα διοικητικά της διοργάνωσης.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ