EUROLEAGUE

EuroLeague: Αναζήτηση (νέου) γηπέδου για τους αγώνες του Παναθηναϊκού με Ζενίτ και Ούνικς Καζάν

EuroLeague: Αναζήτηση (νέου) γηπέδου για τους αγώνες του Παναθηναϊκού με Ζενίτ και Ούνικς Καζάν
INTIME SPORTS

Μετά την απόφαση που ανακοίνωσε η EuroLeague Basketball, αναζητείται πλέον έδρα για τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Ζενίτ και την Ούνικς Καζάν, μέσα στον Μάρτιο.

Το απόγευμα της Παρασκευής 25 Φεβρουαρίου, οι ομάδες της EuroLeague Basketball ανακοίνωσαν πως πάρθηκε από κοινού η απόφαση ώστε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Ζενίτ και η Ούνικς Καζάν να δώσουν όλα τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια σε ουδέτερο έδαφος.

Κάτι που αλλάζει άρδην το πρόγραμμα, υποχρεώνοντας πλέον τις τρεις ρωσικές ομάδες να αναζητήσουν νέα έδρα για τους αγώνες που θα διεξαχθούν, με εκείνες ως γηπεδούχες. Μία εξέλιξη που επηρεάζει άμεσα τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ο οποίος -στο υπόλοιπο της regular season- έχει να δώσει δύο αγώνες ως φιλοξενούμενος με τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (στις 11 Μαρτίου) και την Ούνικς Καζάν (στις 24 Μαρτίου).

Δύο παιχνίδια, για τα οποία η EuroLeague Basketball είναι πλέον υποχρεωμένη να βρει νέο γήπεδο, αφού η Sibur Arena ούτε η Basket Hall Kazan θα είναι διαθέσιμες.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός έχει δώσει όλα τα παιχνίδια του επί ρωσικού εδάφους στον α' γύρο της regular season, έχοντας να υποδεχθεί στο υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης (8/3), την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20/3) και την Ούνικς Καζάν (7/4).

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΖΕΝΙΤ ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ