ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Χάνει τον Γουίλμπεκιν για 2-3 εβδομάδες, δύσκολα με τον Ολυμπιακό

Φενέρμπαχτσε: Χάνει τον Γουίλμπεκιν για 2-3 εβδομάδες, δύσκολα με τον Ολυμπιακό
FENERBAHCE.ORG

Μακριά από τα παρκέ για τις επόμενες 2 με 3 εβδομάδες θα πρέπει να μείνει ο Σκότι Γουίλμπεκιν, μετά τον τραυματισμό που αποκόμισε στο παιχνίδι της Φενέρ με τη Γαλατά για το τουρκικό πρωτάθλημα. Δίνει αγώνα δρόμου να προλάβει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (13/12).

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Σκότι Γουίλμπεκιν λίγο το φινάλε του ντέρμπι ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Γαλατασαράι για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός γκαρντ έπεσε άτσαλα στο παρκέ, και αμέσως σήμανε συναγερμός στο στρατόπεδο της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη. Έπειτα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίκτης, διαπιστώθηκε ότι υπέστη διάταση στον πρόσθιο χιαστό και ως εκ τούτου θα πρέπει να μείνει στα πιτς για 2-3 εβδομάδες.

Μέσα σε αυτό το διάστημα η Φενέρ παίζει με τη Ρεάλ εντός (02/12), με την Άλμπα εκτός (08/12), με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (13/12) και με την Μπασκόνια στην Τουρκία (16/12). Όπως καταλαβαίνει κανείς ο Γουίλμπεκιν πολύ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Θυμίζουμε ότι ο Γουίλμπεκιν έχει έχει 12.5 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 10 αγώνες στη EuroLeague, αποτελώντας ένα από τα βασικά στελέχη του ρόστερ.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ