EUROLEAGUE

EuroLeague: Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έφτασε τα 500 παιχνίδια ως προπονητής

EuroLeague: Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έφτασε τα 500 παιχνίδια ως προπονητής
ABA LEAGUE J.T.D. / PARTIZAN MOZZART BET/ EMILIJA JOVANOVIC

Τις 500 παρουσίες σε πάγκους της EuroLeague ως προπονητής του Παναθηναϊκού, της Φενέρμπαχτσε και της Παρτίζαν έφτασε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, όντας ο πρώτος τεχνικός που ξεπερνάει αυτό το φράγμα.

Σε ένα ακόμα επίτευγμα που μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό, έφτασε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ο σπουδαίος Σέρβος τεχνικός έφτασε τις 500(!) παρουσίες στους πάγκους της EuroLeague, μετά το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Παρτίζαν και τη Φενέρμπαχτσε.

Φυσικά και είναι πρώτος στη σχετική λίστα, με τον Ετόρε Μεσίνα να τον ακολουθεί, αριθμώντας 444 παιχνίδια και τον Εργκίν Αταμάν να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα, έχοντας κοουτσάρει 397 παιχνίδια στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Ομπράντοβιτς έφτασε μάλιστα σε αυτό το milestone έχοντας βρεθεί στον πάγκο μόλις τριών ομάδων. Ως προπονητής του Παναθηναϊκού είχε 227 παιχνίδια στην EuroLeague, ως προπονητής της Φενέρμπαχτσε 217 ματς, ενώ από τότε που ανέλαβε την Παρτίζαν μετράει 56 αγώνες, συμπεριλαμβανομένου αυτού κόντρα στην πρώην ομάδα του το βράδυ της Πέμπτης (9/11).

TAGS EUROLEAGUE ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ