EUROLEAGUE

EuroLeague: Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα απασφάλισε κατά της Παρτίζαν

EuroLeague: Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα απασφάλισε κατά της Παρτίζαν
ABA LEAGUE J.T.D. / DRAGANA STJEPANOVIC

Σαφείς αιχμές κατά της διοίκησης της Παρτίζαν, κατηγορώντας την για εμπλοκή στην υπόθεση της ποινής από την EuroLeague, άφησε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς.

"Νερό στο μύλο" της... παραδοσιακής κόντρας των δύο μεγάλων συλλόγων του σερβικού μπάσκετ, ρίχνουν οι δηλώσεις του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, που κατηγορεί ευθέως τον ομόλογό του στην Παρτίζαν, Όστογια Μιχάιλοβιτς, για ανάμειξη στην υπόθεση επιβολής ban από τη EuroLeague.

Προσπαθεί (ο πρόεδρος της Παρτίζαν) να βλάψει τον Αστέρα, ισχυριζόμενος ότι είμαστε ένα κρατικό project, όταν ο ίδιος ο πρόεδρος αυτού δηλώνει ότι καλύπτει τα 4/5 του μπάτζετ της Παρτίζαν! Έχουμε κατακτήσει πολλούς τίτλους τα τελευταία χρόνια, χτίζουμε μια καλή ομάδα αυτό φαίνεται ότι ενοχλεί και οδηγεί σε ανυπόστατες φήμες”, δήλωσε ο Τσόβιυς, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι ήθελε, εκτός του Καμπάσο, να φέρει στο Βελιγράδι και τον Ακίλε Πολονάρα της Αναντολού Εφές.

“Δεν ήταν μόνο ο Καμπάσο, θέλαμε και τον Πολονάρα. Μας έχει κοστίσει αυτή η άδικη ποινή, αλλά δεν απελπιζόμαστε. Έχουμε ρυθμίσει τα χρέη μας, από τις 30 Δεκεμβρίου και θα δικαιωθούμε”, κατέληξε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ