EUROLEAGUE

EuroLeague: Ο Ομπράντοβιτς συμφωνεί με την ανάδειξη του Μπαρτζώκα σε προπονητή της χρονιάς

EuroLeague: Ο Ομπράντοβιτς συμφωνεί με την ανάδειξη του Μπαρτζώκα σε προπονητή της χρονιάς
PARTIZAN MOZZART BET / ABA LEAGUE

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνεχάρη τον Γιώργο Μπαρτζώκα για την ανάδειξη του σε κορυφαίο προπονητή της χρονιάς στην EuroLeague, ενώ ζήτησε από τους συνεργάτες του να γυρίσουν σελίδα και να ασχολούνται μόνο με την ABA League από εδώ και στο εξής.

Απολύτως δίκαιη θεωρεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς την ανάδειξη του Γιώργου Μπαρτζώκα σε κορυφαίο προπονητή της χρονιάς στην EuroLeague για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Ο τεχνικός της Παρτίζαν ρωτήθηκε σχετικά με αυτό, στο περιθώριο της media day, πριν από την έναρξη των playoffs της ABA League και ανέφερε: "Ο Μπαρτζώκας το άξιζε. Τον συγχαίρω. Ο Ολυμπιακός είχε εξαιρετική σεζόν και τελείωσε πρώτος την κανονική διάρκεια. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν" και συμπλήρωσε, σχετικά με την ανάδειξη του Γιάμ Μάνταρ σε Rising Star της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης: " Νομίζω ότι θα του δώσει κίνητρο για να προπονηθεί ακόμα πιο σκληρά".

Παράλληλα, ο πολύπειρος τεχνικός ζήτησε από τους συνεργάτες του να αφήσουν πίσω της την EuroLeague, προκειμένου να μπορέσει η Παρτίζαν να αφοσιωθεί στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος στην Αδριατική Λίγκα. "Ζήτησα επίσης από τους ανθρώπους στο προπονητικό επιτελείο να μην αναφέρουν ξανά την Euroleague. Τελείωσε. Τώρα εστιάζουμε μόνο στην ABA League. Προσωπικά γύρισα τη σελίδα. Δεν μιλάω για την Euroleague ούτε με τους πιο στενούς μου φίλους. Άλλωστε από την αρχή της σεζόν, πρωταρχικός μας στόχος ήταν η κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας", είπε ενδεικτικά.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ