EUROLEAGUE

EuroLeague: Ο Μίλος Τεόντοσιτς θα κλείσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Μίλος Τεόντοσιτς με την εμφάνιση της Εθνικής Σερβίας
Ο Μίλος Τεόντοσιτς με την εμφάνιση της Εθνικής Σερβίας FIBA

Το συμβόλαιο του Μίλος Τεόντοσιτς λήγει στο τέλος της σεζόν και όλα δείχνουν πως ο Σέρβος θα επιστρέψει στην πατρίδα του και θα φορέσει τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα για το last dance της καριέρας του.

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, στην εκπομπή "Miljan's Corner" του Sputnik, αποκαλύπτωντας πως η ομάδα έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μίλος Τεόντοσιτς ενόψει της επόμενης σεζόν.

"Ο Μίλος και εγώ είχαμε συζητήσεις για την τρέχουσα σεζόν. Δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή γιατί η Βίρτους μας είπε ότι όλα βασίζονται πάνω στον Τεόντοσιτς και ζητούσε να πληρώσουμε το buy-out. Έχουμε έρθει όμως σε προφορική συμφωνία για του χρόνου. Ο Μίλος είναι ένας παίκτης στη δύση της καριέρας του, αλλά εγώ θέλω να παίξει άλλα 5 χρόνια", είπε ενδεικτικά.

Ακόμα ο κ. Τσόβιτς ανέφερε ότι ο Χασάν Μάρτιν τραυματίστηκε στο γόνατο στο παιχνίδι κόντρα στη Ζάλγκιρις στην 13η αγωνιστική της EuroLeague και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 2 μήνες, ενώ σημείωσε πως και ο Νίκολα Ιβάνοβιτς θα βρίσκεται στα πιτς για άλλο ενάμιση μήνα, αφού έσπασε 3 πλευρά στο ντέρμπι της ABA League κόντρα στην Παρτίζαν.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ