EUROLEAGUE

EuroLeague: Ο Λορέντζο Μπράουν MVP της 11ης αγωνιστικής

Ο Λορέντζο Μπράουν με την φανέλα της Ούνικς
Ο Λορέντζο Μπράουν με την φανέλα της Ούνικς PHOTO CREDITS: UNICS.RU

Ο γκαρντ της Ούνικς Καζάν, Λορέντζο Μπράουν ήταν από τους κορυφαίους για την ομάδα του στη νίκη επί της Άλμπα και αναδείχθηκε MVP της 11ης αγωνιστικής στη EuroLeague.

Η Ούνικς πήρε πολύτιμη νίκη εντός έδρας απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, με τους Μάριο Χεζόνια και Λορέντζο Μπράουν να είναι οι κορυφαίοι για τους Ρώσους και τον δεύτερο να συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία στο σύστημα αξιολόγησης και να αναδεικνύεται MVP της 11ης αγωνιστικής στη EuroLeague.

Ο Μπράουν ολοκλήρωσε το ματς με 21 πόντους, κάνοντας μάλιστα season-high εμφάνιση απέναντι στους Γερμανούς. Παράλληλα ο γκαρντ της Ούνικς μοίρασε 9 ασίστ (αγγίζοντας το double-double) και μάζεψε 5 ριμπάουντ για συνολικά 31 βαθμούς που συγκέντρωσε στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο Μάριο Χεζόνια ήταν εξίσου εντυπωσιακός με 22 πόντους και εντυπωσιακά καρφώματα, ωστόσο ο Αμερικανός ήταν εκείνος που έκανε πολλά διαφορετικά πράγματα στο παρκέ και κέρδισε επάξια τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη.

Εξαιρετική εμφάνιση είχαμε και από τον Μάντας Καλνιέτις της Ζάλγκιρις όπου μοίρασε 11 ασίστ στους συμπαίκτες του. Πρώτος σκόρερ της αγωνιστικής ήταν ο Νίκολας Λαπροβίτολα, με τον Αργεντίνο να κάνει τρομερή εμφάνιση απέναντι στην Βιλερμπάν και να "μπαίνει στα παπούτσια" του απόντα, Νίκ Καλάθη.

TAGS EUROLEAGUE ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ