EUROLEAGUE

EuroLeague: Ο Κλάιμπερν MVP της 5ης αγωνιστικής

Ο Γουίλ Κλάιμπερν απέναντι στον Ολυμπιακό
Ο Γουίλ Κλάιμπερν απέναντι στον Ολυμπιακό PHOTO CREDITS: CSKABASKET.COM

Ο Γουίλ Κλάιμπερν ήταν ο παίκτης που βγήκε μπροστά για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με 29 πόντους βοήθησε τους Ρώσους να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ολυμπιακού και αναδείχθηκε σε MVP της 5ης αγωνιστικής στο EuroLeague.

Ο φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Γουίλ Κλάιμπερν ήταν από τα κλειδιά στη νίκη των Ρώσων επί του Ολυμπιακού με 88-82, και αναδείχθηκε MVP της 5ης αγωνιστικής στη EuroLeague. Ο Αμερικανός τελείωσε το ματς με 29 πόντους έχοντας 6/8 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 8/8 βολές 4 ασίστ και συνολικά 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Η άμυνα του Ολυμπιακού δεν βρήκε τον τρόπο να περιορίσει τον Κλάιμπερν ο οποίος κάλυψε επάξια και το κενό του Σενγκέλια λόγω τραυματισμού. Σε έξι σεζόν στη διοργάνωση αυτή είναι η τρίτη φορά που ο Αμερικανός φόργουορν των Ρώσων παίρνει το συγκεκριμένο βραβείο.

Την υψηλότερη βαθμολογία στο σύστημα αξιολόγησης στην αγωνιστική είχε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ για τον Ολυμπιακό με 34 βαθμούς, ωστόσο λόγω της ήττας των ερυθρολεύκων από την ΤΣΣΚΑ, το βραβείο πέρασε στα χέρια του Κλάιμπερν.

TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ