EUROLEAGUE

EuroLeague: Νέα συνάντηση των 13 ομάδων-μετόχων, χωρίς Μπερτομέου αυτή τη φορά

Ο Τζόρντι Μπερτομέου
Ο Τζόρντι Μπερτομέου INTIME

Οι 13 ομάδες-μέτοχοι της EuroLeague συναντιούνται ξανά στην Βαρκελώνη για δεύτερη σερί ημέρα, σε μία προγραμματισμένη γενική συνέλευση, στην οποία δεν θα είναι παρών ο Τζόρντι Μπερτομέου, όπου θα συζητηθούν θέματα της διοργάνωσης.

Μία ημέρα μετά την συνάντηση των ομάδων-μετόχων της EuroLeague με τον Τζόρντι Μπερτομέου στην Βαρκελώνη, οι εκπρόσωποι των ομάδων έχουν προγραμματισμένη συνάντηση και σήμερα (19/10, 11:00), χωρίς την παρουσία του εκτελεστικού διευθυντή της διοργάνωσης.

Η συγκεκριμένη γενική συνέλευση ήταν προγραμματισμένη να γίνει με αυτή την μορφή, αφού ο αρχικός σχεδιασμός ανέφεφε ότι οι μέτοχοι θα είχαν πρώτα συνάντηση με το μάνατζμεντ της διοργάνωσης - και άρα με τον Τζόρντι Μπερτομέου - και μία ημέρα αργότερα θα συζητούν μόνο οι ομάδες-μέτοχοι για το μέλλον της EuroLeague.

Υπάρχει πάντα στο τραπέζι θέμα εμπιστοσύνης του Τζόρντι Μπερτομέου, ωστόσο ο πρώτος στόχος των 13 ομάδων είναι να βγουν ενωμένες από αυτή την σύσκεψη, συζητώντας για ζητήματα που αφορούν την φετινή διοργάνωση, αλλά και το μέλλον της.

Υπενθυμίζεται ότι οι 13 ομάδες-μέτοχοι της διοργάνωσης είναι οι εξής: Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΤΣΣΚΑ, Αναντολου Εφές, Φενέρμπαχτσε, Μακάμπι, Αρμάνι Μιλάνο, Μπασκόνια, Ζάλγκιρις, Βιλερμπάν και Μπάγερν.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ