FINAL FOUR 2023

EuroLeague: Η Μονακό προσκάλεσε τον Κέβιν Ντουράντ στον ημιτελικό του Final Four με τον Ολυμπιακό

Ο Ντουράντ με τον Μάικ Τζέιμς | 29 Απριλίου 2022
Ο Ντουράντ με τον Μάικ Τζέιμς | 29 Απριλίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο αποκλεισμός των Σανς από τους Νάγκετς άδειασε το πρόγραμμα του Κέβιν Ντουράντ και η Μονακό τον θέλει στο πλευρό της για τον ημιτελικό του Final Four της EuroLeague με τον Ολυμπιακό, όπως στα περσινά playoffs με τους ερυθρολεύκους.

Η Μονακό πήρε πάσα από τον αποκλεισμό των Φοίνιξ Σανς από τη συνέχεια των playoffs του NBA και προσκάλεσε τον Κέβιν Ντουράντ να δει ένα ακόμα παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό.

Ο KD είχε βρεθεί πέρσι τόσο στο Πριγκιπάτο για το Game 4, όσο στο ΣΕΦ για το Game 5 των ερυθρολεύκων με τους Μονεγάσκους, προκειμένου να στηρίξει τον καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη του στους Μπρούκλιν Νετς, Μάικ Τζέιμς. Μάλιστα, τότε είχε ενθουσιαστεί από την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο φαληρικό στάδιο και την είχε παρομοιάσει με την "Αποκάλυψη".

Φέτος Μονακό και Ολυμπιακός θα συναντηθούν στον ημιτελικό του Final Four του Κάουνας, την Παρασκευή 19 Μαΐου στις 18:00 και ο γαλλικός σύλλογος ευελπιστεί ότι ο Ντουράντ να δώσει ξανά το παρών.

"Κέβιν Ντουράντ, μιας και έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο τώρα και αγαπάς το καλό μπάσκετ, δεν μπορείς να χάσεις το do-or-die παιχνίδι της Μονακό με τον Ολυμπιακό", ανέφεραν οι Μονεγάσκοι σε ανάρτησή τους στο Twitter.

TAGS FINAL FOUR 2023 ΜΟΝΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE NBA ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ