EUROLEAGUE

EuroLeague: Η Μονακό έκοψε εισιτήρια από τη Μακάμπι για το Game 5, οργή στο Ισραήλ

Τζόρνταν Λόιντ και Μπόνζι Κόλσον
Τζόρνταν Λόιντ και Μπόνζι Κόλσον AS MONACO BASKET – DIRECTION DE LA COMMUNICATION

Ανατροπή των συμφωνηθέντων καταγγέλλουν οι ιθύνοντες της Μακάμπι πριν από το Game 5 στα playoffs της EuroLeague, τις αρχές επικαλούνται οι άνθρωποι της Μονακό.

Με λιγότερους από τους 450 φιλάθλους της παρόντες θα διεκδικήσει η Μακάμπι Τελ Αβίβ την πρόκρισή της στο Final Four της EuroLeague, το βράδυ της Τετάρτης (21:00, LIVE από το SPORT24) στο Γκαστόν Μεντεσέν του Μόντε Κάρλο.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς των Ισραηλινών, η Μονακό ενημέρωσε ότι δεν δύναται να δώσει τα 450 εισιτήρια που είχαν προβλεφθεί για το Game 5 της σειράς, επικαλούμενη τη σχετική απαίτηση της τοπικής αστυνομίας για λόγους ασφαλείας, κι αναγκαστικά το αρχικό σχέδιο θα πρέπει να διαφοροποιηθεί.

Από την ομάδα του λαού διέρρευσε προς τον Τύπο η οργή για την αθέτηση των συμφωνηθέντων, με δεδομένο ότι δεκάδες οπαδοί είχαν ήδη προγραμματίσει το ταξίδι και γίνονταν προσπάθειες για έξτρα πτήση προς τη νότια Γαλλία.

Η Μακάμπι θέλει να επιστρέψει σε Final Four μετά το 2014, όταν κατέκτησε τον τίτλο στο Μιλάνο, και ο do or die αγώνας με τη Μονακό, ύστερα από το 2-2 στα πρώτα τέσσερα ματς, είναι η πύλη προς το μεγάλο ραντεβού στο Κάουνας (19-21 Μαΐου).

TAGS EUROLEAGUE ΜΟΝΑΚΟ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ