EUROLEAGUE

EuroLeague: Η κατάταξη εφόσον αποβληθούν οι τρεις ρωσικές ομάδες

EuroLeague: Η κατάταξη εφόσον αποβληθούν οι τρεις ρωσικές ομάδες
INTIME SPORTS

Η απόφαση της EuroLeague Basketball για δυνητική αποβολή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Ζενίτ και της Ούνικς Καζάν από τη φετινή διοργάνωση αλλάζει τα δεδομένα στην κατάταξη. Δείτε πώς θα είναι η εικόνα, εφόσον αυτό συμβεί.

Η EuroLeague Basketball ανέβαλε τα παιχνίδια των τριών ρωσικών ομάδων (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ, Ούνικς Καζάν) για τον επόμενο μήνα, αφήνοντας παράλληλα τον αστερίσκο της αποβολής από τη φετινή διοργάνωση, εφόσον δεν σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Αν λοιπόν κάτι τέτοιο συμβεί κι οι τρεις εκπρόσωποι της Ρωσίας πάψουν να αγωνίζονται τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αντίστοιχα θα αλλάξουν άρδην τα δεδομένα στην κατάταξη της EuroLeague. Πολύ απλά γιατί τα έως τώρα αποτελέσματά τους δεν θα ληφθούν υπ' όψιν κι οι συσχετισμοί θα διαφοροποιηθούν άρδην.

Σε τέτοιο βαθμό, που η Μπάγερν και η Αναντολού Εφές θα εισβάλουν στην οκτάδα, έχοντας πλέον το πάνω χέρι για την post season. Από την άλλη, η Μονακό θα δει τον ανταγωνισμό να φουντώνει απότομα και να βρίσκεται σε πιο δύσκολη θέση.

Η ουσία για τον Ολυμπιακό δεν αλλάζει, αφού παραμένει στην τετράδα της διοργάνωσης. Το θετικό για τους ερυθρόλευκους βέβαια είναι πως αφαιρούνται τρεις διεκδικητές του πλεονεκτήματος έδρας από την εξίσωση, την ώρα που η Μπάγερν και η Αναντολού Εφές είναι αυτές που παίρνουν τη θέση τους και ερίζουν για την τέταρτη θέση. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι στην προτελευταία θέση της κατάταξης, με έξι νίκες.

Δείτε πώς θα διαμορφωθεί η κατάταξη της EuroLeague εφόσον η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Ζενίτ και η Ούνικς Καζάν δεν επιστρέψουν στη φετινή διοργάνωση (σε παρένθεση τα αποτελέσματα με τις τρεις ρωσικές):

  1. Μπαρτσελόνα 17-4 (3-1)
  2. Ρεάλ Μαδρίτης 16-5 (4-1)
  3. Αρμάνι Μιλάνο 15-6 (2-2)
  4. Ολυμπιακός 14-7 (1-2)
  5. Μπάγερν 12-9 (0-3)
  6. Αναντολού Εφές 11-8 (2-3)
  7. Μακάμπι Τελ Αβίβ 10-10 (1-3)
  8. Μονακό 10-12 (4-1)
  9. Φενέρμπαχτσε 9-12 (3-0)
  10. Ερυθρός Αστέρας 8-12 (2-3)
  11. Άλμπα Βερολίνου 7-12 (2-3)
  12. Μπασκόνια 7-13 (0-4)
  13. Βιλερμπάν 7-15 (2-2)
  14. Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 6-14 (1-3)
  15. Ζάλγκιρις 5-15 (0-4)
TAGS EUROLEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ ΖΕΝΙΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΜΟΝΑΚΟ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ