EUROLEAGUE

EuroLeague Final Four 2023: Συγκεκριμένοι φίλαθλοι που ήταν στο Final Four στο Βελιγράδι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο μία μέρα νωρίτερα

Η Ζαλγκίριο Αρίνα
Η Ζαλγκίριο Αρίνα Ⓒ 2022 MINDAUGAS KULBIS/ ASSOCIATED PRESS

Η EuroLeague Basketball ενημέρωσε τους φιλάθλους που είχαν παρευρεθεί στο Final Four του Βελιγραδίου και είχαν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους μέσα από το σάιτ της διοργάνωσης, ότι μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους για την φετινή διοργάνωση στο Κάουνας μία μέρα νωρίτερα από την έναρξη διάθεσής τους, σε μία κίνηση επιβράβευσης.

Η διάθεση των εισιτηρίων για το Final Four της EuroLeague στο Κάουνας (19-21/5) ξεκινάει αύριο (17/1). Κάποιοι τυχεροί όμως θα έχουν την δυνατότητα να έχουν ολοκληρώσει νωρίτερα την διαδικασία.

Η EuroLeague Basketball έδωσε την δυνατότητα στους φιλάθλους που είχαν προμηθευτεί εισιτήριο για το περσινό Final Four στο Βελιγράδι μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης να κλείσουν θέση... πριν από όλους.

Συγκεκριμένα, τους ενημέρωσε μέσω e-mail ότι μπορούν - αν θέλουν - να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους μία μέρα νωρίτερα, δηλαδή από σήμερα (16/1), σε μία προσπάθεια επιβράβευσης, προκειμένου να αποφύγουν και τον - αναμενόμενο - πανικό όταν ανοίξει η πλατφόρμα αύριο στις 10:00 το πρωί ώρα Ελλάδος, με κάποιους εξ αυτών να σπεύδουν να το κάνουν.

Υπενθυμίζεται ότι η Ζαλγκίριο Αρίνα, το γήπεδο στο οποίο θα φιλοξενηθεί η διοργάνωση, έχει χωρητικότητα κάτι παραπάνω από 15.000 φιλάθλους.

TAGS EUROLEAGUE EUROLEAGUE FINAL FOUR FINAL FOUR FINAL 4
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ