EUROLEAGUE

EuroLeague: Επίσημη η αναβολή στο Παναθηναϊκός - Ζάλγκιρις

Παπαπέτρου και Νέντοβιτς πανηγυρίζουν τη νίκη απέναντι στη Φενερμπαχτσέ
Παπαπέτρου και Νέντοβιτς INTIME SPORTS

Η EuroLeague Basketball επισημοποίησε την αναβολή του αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Ζάλγκιρις, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου.

Επίσημη, κι από την πλευρά της EuroLeague Basketball, είναι πλέον η αναβολή του εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Ζάλγκιρις, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου.

Αιτία αποτελεί φυσικά η κατάσταση που επικρατεί στην Αττική τις τελευταίες ώρες λόγω της "Ελπίδας" κι η απόφαση της διοίκησης του ΟΑΚΑ να κρατήσει κλειστές τις εγκαταστάσεις, τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου. Όπως ανακοίνωσε η EuroLeague Basketball, η αναβολή έγινε λόγω "των έκτακτων μέτρων που έλαβε η Ελληνική Κυβέρνηση, μετά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που χτύπησαν την πρωτεύουσα από τη Δευτέρα".

Έτσι, οι πράσινοι αναμένεται να επιστρέψουν στις προπονήσεις την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου, την παραμονή δηλαδή του εντός έδρας αγώνα με την Μπασκόνια. Αν φυσικά όλα κυλήσουν ομαλά και δεν προκύψουν νεότερα προβλήματα λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων και της ισχυρής χιονόπτωσης.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ