EUROLEAGUE

EuroLeague: "Ενθουσιασμένοι με την προοπτική των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων"

EuroLeague: "Ενθουσιασμένοι με την προοπτική των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων"
EUROLEAGUE

Η συνάντηση κορυφής στο Ντουμπάι μεταξύ των ομάδων - μετόχων της EuroLeague και υποψήφιων επενδυτών από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα χάρισε την απαιτούμενη βάση για να συζητηθεί στο μέλλον το ενδεχόμενο επέκτασης στην αραβική χερσόνησο.

Με ενθουσιασμό, αλλά -προς το παρόν χωρίς χειροπιαστή εξέλιξη- ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις που είχαν οι ομάδες - μέτοχοι της EuroLeague με υποψήφιους επενδυτές στο Ντουμπάι.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικώς το πρωί της Τετάρτης (12/10), η ανταλλαγή ιδεών στη διάρκεια των επαφών ήταν άκρως επικοδομητική για τις δύο πλευρές, σε βαθμό ενθουσιασμού μάλιστα, και γι' αυτό θα συνεχιστεί σίγουρα, αλλά σε πρώτη φάση δεν συμφωνήθηκε κάποια μορφή συνεργασίας.

"Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αμπντουλά αλ Ναμπουντά, πρόεδρο και ιδιοκτήτη της Dubai Basketball Club και τους εκπροσώπους της πόλης του Ντουμπάι και της ASM Global για τη φιλοξενία της λίγκας και των 13 συλλόγων μετόχων στην υπέροχη Coca-Cola Arena.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ανταλλαγή ιδεών και η διαπίστωση ευκαιριών πιθανής συνεργασίας. Φυσικά, είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική της Euroleague στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αλλά είναι πολύ νωρίς για να αναφερθούμε συγκεκριμένα. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση", ήταν η δήλωση του νέου CEO της EuroLeague, Μάρσαλ Γκλίκμαν.

Σημειώνεται πως ο Νίκος Λεπενιώτης (γενικός διευθυντής) από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός και οι Βασίλης Παρθενόπουλος (πρόεδρος) και Σταύρος Ντίνος (γενικός διευθυντής) από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν οι εκπρόσωποι των δύο ελληνικών ομάδων της EuroLeague στις συναντήσεις.

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΜΟΝΑΚΟ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ