EUROLEAGUE

EuroLeague: Δυνατά στο κόλπο για Καμπάσο η Αρμάνι Μιλάνο

Ο Φακούντο Καμπάσο σε στιγμιότυπο από αναμέτρηση Νάγγετς - Πέλικανς
Ο Φακούντο Καμπάσο σε στιγμιότυπο από αναμέτρηση Νάγγετς - Πέλικανς 2021 AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Φακούντο Καμπάσο φαίνεται πως έχει κάνει η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να βγει από την αγωνιστική κρίση.

Πολύ κοντά στη σύναψη τριετούς συνεργασίας με τον Φακούντο Καμπάσο (1991, 1μ78) φαίνεται πως βρίσκεται η Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Basket News.

Η επιστροφή του Αργεντινού γκαρντ στην Ευρώπη μοιάζει με μονόδρομο μετά και την αποδέσμευσή του από τους Ντάλας Μάβερικς, αφού ο ρόλος που είχε τα τελευταία χρόνια στο NBA ήταν ιδιαίτερα περιορισμένος. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η ομάδα που έχει τα δικαιώματα του Καμπάσο στη γηραιά ήπειρο και ως εκ τούτου μπορεί να ματσάρει οποιαδήποτε προσφορά έχει ο παίκτης στα χέρια του, ωστόσο, το ρόστερ της βασίλισσας αυτή τη στιγμή μοιάζει αρκετά πλήρες.

Από τη άλλη πλευρά, η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα βρίσκεται στα σχοινιά μετά από 7 συνεχόμενες ήττες που μετράει στην EuroLeague, αλλά και μετά τους τραυματισμούς των Κέβιν Πάνγκος και Σαβόν Σιλντς, που θα τους κρατήσουν εκτός δράσης για ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

TAGS EUROLEAGUE ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ