Χολ για τη συνύπαρξη με Μιλουτίνοβ και Τζόουνς: “Είναι καλό για όλους μας”

Οι δηλώσεις του Ντόντα Χολ πριν τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι για την 23η αγωνιστική της EuroLeague (20/1, 19:15, Novasports 4, Match Center από το SPORT24).
Ο Ντόντα Χολ μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague (20/1, 19:15, Novasports 4, Match Center από το SPORT24).
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε αυτοί που είμαστε στα τρία τελευταία ματς. Να παίξουμε περισσότερη άμυνα για 40 λεπτά. Η επίθεση θα μιλήσει από μόνη της. Είχαμε μία συνάντηση, κοιταχτήκαμε τον καθρέπτη και είδε ο καθένας τι πρέπει να κάνει καλύτερα. Είμαστε αρκετά συμπαγείς από τότε”.
Για την συνύπαρξή του με Μιλουτίνοβ με Τζόουνς: “Είναι καλό για όλους μας. Ο ένας βγάζει από τον άλλο το καλύτερο δυνατό, το κάναμε και πριν εγώ με τον Μιλουτίνοβ. Δεν άλλαξαν πολλά τώρα που είναι και ο Ταϊρίκ ο ένας βγάζει το καλύτερο από τον άλλο. Πρέπει να δώσουμε το καλύτερο, για να δώσουμε νίκες στην ομάδα”.