ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το “ευχαριστώ” του Ταϊρίκ Τζόουνς στους φίλους του Ολυμπιακού, που τον αποθέωσαν στο αεροδρόμιο

EUROKINISSI

Ο Ταϊρίκ Τζόουνς έδειξε την ευγνωμοσύνη του με μία χαρακτηριστική κίνηση στους φίλους του Ολυμπιακού, που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και τον υποδέχθηκαν.

Ο Ταϊρίκ Τζόουνς είναι το τελευταίο κομμάτι στο ερυθρόλευκο παζλ, όπως ανέφερε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Αμερικανός σέντερ έφτασε το απόγευμα στην Ελλάδα, λίγο μετά τις 16:15 και έκανε μάλιστα και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού.

Στην αίθουσα αφίξεων βρέθηκαν και φίλοι της ομάδας, προκειμένου να υποδεχθούν τον πρώην άσο της Παρτίζαν. Αρκετοί εξ αυτών έσπευσαν μάλιστα να του ζητήσουν ένα αυτόγραφο, ενώ ένας εξ αυτών του έδωσε κι ένα κασκόλ του Ολυμπιακού.

Ο Τζόουνς θέλοντας τους ευχαριστήσει έκανε μία χαρακτηριστική κίνηση με τα δύο του χέρια και φυσικά μοίρασε απλόχερα αυτόγραφα, ακόμη και πάνω σε φανέλα των Μπακς.

EUROKINISSI
INTIME
INTIME
INTIME

INTIME

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ