Ρογκαβόπουλος: “Είμαστε σε μία θέση που δεν μας αξίζει, μας ενδιαφέρει μόνο η Μονακό την Τρίτη”

Οι δηλώσεις του Νίκου Ρογκαβόπουλου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στην Εφές για την 38η και τελευταία αγωνιστική της EuroLeague.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε άνετα της Εφές (97-62) στο Telekom Center Athens για την 38η και τελευταία αγωνιστική της EuroLeague και κατέλαβε την 7η θέση στη regular season.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νίκος Ρογκαβόπουλος τόνισε πως οι πράσινοι δεν είναι στη θέση που θα άξιζαν, ενώ για τη βραδιά καριέρας του δήλωσε πως κάνει πάντα ό,τι μπορεί για να βοηθάει την ομάδα του.
Οι δηλώσεις του Νίκου Ρογκαβόπουλου
Για την εμφάνισή του: “Είμαστε σε μία θέση που δεν μας αξίζει να είμαστε. Θα παίξουμε με τη Μονακό την Τρίτη, αυτό μας ενδιαφέρει. Κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου όποτε παίζω και αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Ακόμα και αν η Εφές είναι χαμηλά δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Το πήραμε πολύ σοβαρά και αυτό φάνηκε στο γήπεδο“.
Για τις ευκαιρίες που έχει αρπάξει φέτος: “Προσπαθώ να φέρω ενέργεια. Θέλω να προσφέρω αυτοπεποίθηση και επιθετικότητα και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Έχουμε εξαιρετικό ρόστερ και κάθε φορά που έχω την ευκαιρία να παίξω θέλω να βοηθάω“.