ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πράσινο πάρτι μετά την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού: Το χάρηκαν με την ψυχή τους Σλούκας, Φαρίντ, Λεσόρ και Ναν

INTIME

Μετά την άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Dubai BC με 103-82 ακολούθησαν πανηγυρισμοί μπροστά στην πράσινη εξέδρα. Το χάρηκαν με την ψυχή τους Σλούκας, Φαρίντ, Λεσόρ και Ναν.

Ακόμη μία νίκη, ακόμη ένα βράδυ με γιορτινή ατμόσφαιρα στο Telekom Center Athens. Μετά το άνετο 103-82 επί της Dubai BC, οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγύρισαν μαζί με τους οπαδούς του τριφυλλιού και το χάρηκαν με την ψυχή τους.

Στο επίκεντρο των πανηγυρισμών οι Σλούκας, Ναν και Φαρίντ. Ειδικά, ο τελευταίος βίωσε για πρώτη φορά την ατμόσφαιρα της πράσινης έδρας και το χάρηκε ιδιαίτερα. Το κοινό του Παναθηναϊκού βέβαια, δεν ξέχασε τον Ματίας Λεσόρ και φώναξε επίσης ρυθμικά το όνομά του, με τον Γάλλο σέντερ να χαμογελά διάπλατα.

Δείτε το VIDEO του SPORT24:

EUROKINISSI

EUROKINISSI

INTIME
INTIME

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ