Ποέτα: “Να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό με τη στήριξη του κόσμου, όπως τον Ολυμπιακό”

Οι δηλώσεις του Πέπε Ποέτα πριν η Αρμάνι υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό AKTOR (11/12, 21:30) για τη 15η αγωνιστική της EuroLeague.
Η Αρμάνι Μιλάνο θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό AKTOR την Πέμπτη (11/12, 21:30, Novasports Prime και LIVE MATCHCENTER SPORT24) για τη 15η αγωνιστική της EuroLeague.
Ο τεχνικός της ιταλική ομάδας Πέπε Ποέτα τόνισε στις δηλώσεις του πως η ομάδα του πρόκειται να αντιμετωπίσει έναν πολύ πλήρη αντίπαλο τον οποίο θα πρέπει να περιορίσει.
Παράλληλα ζήτησε τη στήριξη των φιλάθλων, όπως και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (88-87), στο οποίο ο ίδιος αντικαθιστούσε τον Έτορε Μεσίνα, λόγω ίωσης του τελευταίου.
Πλέον ο Μεσίνα έχει αφήσει τη θέση του και ο Ποέτα είναι και με τη βούλα στο τιμόνι των Μιλανέζων, αναζητώντας ακόμη μία σπουδαία εντός έδρας νίκη.
Οι δηλώσεις του Ποέτα
“Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με πλήρες και βαθύ ρόστερ, που έχει κατακτήσει πολλά και θέλει να συνεχίσει να το κάνει υπό τις οδηγίες ενός επιτυχημένου προπονητή.
Η πρώτη μας προτεραιότητα θα είναι να περιορίσουμε, όσο το δυνατόν περισσότερο, τους παίκτες του Παναθηναϊκού που δημιουργούν τα περισσότερα: Τον Σορτς, τον Σλούκα και τον Ναν.
Για να το πετύχουμε αυτό, θα χρειαστούμε την πλήρη υποστήριξη των φιλάθλων μας, οι οποίοι, όπως έκαναν και με τον Ολυμπιακό, μπορούν να μας δώσουν ακόμη και την ενέργεια που μας λείπει.
Έχουμε παίκτες που έχουν παίξει πολύ, άλλους που επιστρέφουν από μία περίοδο απουσίας κι άλλους που δε θα είναι παρόντες, αλλά θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε των προκλήσεων με ρυθμό και υπερηφάνεια“.