DUBAI BC

Πετρούσεβ: “Ομάδα έλαβε αρνητικές πληροφορίες για εμένα από συγκεκριμένη πλευρά, προφανώς υπήρξε προσπάθεια σαμποτάζ”

Ο Φίλιπ Πετρούσεβ Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Ο Φίλιπ Πετρούσεβ έδωσε συνέντευξη στη Mozzart Sport, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιλογή της μετακόμισής του στο Ντουμπάι.

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, Φίλιπ Πετρούσεβ, παραχώρησε συνέντευξη στη Mozzart Sport, όπου ένας από τους τομείς της συζήτησης ήταν η μετακίνησή του στο Ντουμπάι, με τον Σέρβο ψηλό να αναφέρεται σε προσπάθεια σαμποτάζ που ισχυρίζεται ότι έγινε όσο ήταν ελεύθερος και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα:

Τι σε έκανε να επιλέξεις το Ντουμπάι;

“Απλά, οι άλλες επιλογές δεν ήταν αρκετά συγκεκριμένες σε διάφορα σημεία. Υπήρξε μια περίπτωση στην οποία δεν θέλω να αναφερθώ, καθώς δεν ασχολούμαι με τέτοια ζητήματα, αλλά τελικά απέμειναν δύο ή τρεις ομάδες. Η τρίτη ομάδα αποφάσισε να προχωρήσει σε άλλη προσθήκη, ενώ η άλλη έλαβε τόσο αρνητικές πληροφορίες για μένα από μια συγκεκριμένη πλευρά, που το Ντουμπάι παρέμεινε ουσιαστικά η μοναδική επιλογή. Είμαι βέβαιος ότι και το Ντουμπάι έλαβε τις ίδιες πληροφορίες, αλλά πίστεψαν περισσότερο σε μένα και ήταν οι πιο συγκεκριμένοι στην πρότασή τους. Στο τέλος, πρακτικά δεν είχα καν άλλη επιλογή. Τα δεδομένα ευθυγραμμίστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να υπογράψω το συμβόλαιο με το Ντουμπάι. Έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα”.

Στο Ντουμπάι μάλλον κατάλαβαν ότι λάμβαναν λανθασμένες πληροφορίες;

“Ακριβώς. Όταν έφτασα εκεί, αποδείχθηκε ότι καμία από τις πληροφορίες που λάμβαναν το Ντουμπάι και οι άλλες ομάδες δεν ίσχυε. Προφανώς υπήρξε κάποια προσπάθεια σαμποτάζ. Δεν γνωρίζω ακριβώς περί τίνος επρόκειτο, αλλά αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν και προχωρώ μπροστά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ