Παρτίζαν – Μπάγερν: Οι φίλοι των Σέρβων αποδοκίμασαν τους παίκτες της ομάδας

Συμπαράσταση των φίλων της Παρτίζαν στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς
Srdjan Stevanovic/2025 Euroleague Basketball via Getty Images
Η Παρτίζαν υποδέχθηκε την Μπάγερν για τη 14η αγωνιστική της EuroLeague στην πρώτη αναμέτρηση της εποχής μετά τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Τόσο στο ζέσταμα, όσο και στην παρουσίαση των ομάδων, οι οπαδοί των ασπρόμαυρων αποδοκίμασαν τους παίκτες της ομάδας τους.
Η Παρτίζαν υποδέχθηκε την Μπάγερν Μονάχου (4/12, 21:45) για τη 14η αγωνιστική της EuroLeague στην πρώτη αναμέτρηση μετά την αποχώρηση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς από τον πάγκο της.
Κατά την παρουσίαση των ομάδων, αλλά και στην έξοδο των παικτών της Παρτίζαν για ζέσταμα, οι οπαδοί αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες της ομάδας τους.
Παράλληλα το πλήθος έφερε πανό και αφίσες υποστήριξης του Σέρβου τεχνικού και φώναζε δυνατά το όνομά του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.