Παναθηναϊκός AKTOR: Με Λεσόρ η προπόνηση, εκτός ο Χολμς

Ο Ματίας Λεσόρ συμμετείχε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR, από την οποία απουσίασαν οι Ρισόν Χολμς και Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, δύο ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (6/3, 21:15).
Η στιγμή που όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού AKTOR περίμεναν, έφτασε. Ο Ματίας Λεσόρ επέστρεψε στις ομαδικές προπονήσεις των πρασίνων, 101 ημέρες μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε από τον διακεκριμένο καθηγητή ορθοπαιδικής, Νικ Φαν Ντάικ, στο Οπόρτο της Πορτογαλίας και μήνες μετά την τελευταία συμμετοχή του.
Ο Γάλλος σέντερ τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν την Τετάρτη (4/3). Στον αντίποδα απουσίασαν οι Ρισόν Χολμς και Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, δύο ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (6/3, 21:15, Novasports Prime, Match Center από το SPORT24). Ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρείται από ιγμορίτιδα, ενώ ο Έλληνας φόργουορντ από φλεγμονή στο δεξί πόδι.
Θυμίζουμε πως ο Λεσόρ είχε τραυματιστεί στις 19 Δεκεμβρίου του 2024 και είχε αγωνιστεί ξανά στο περσινό Final Four της EuroLeague στο Άμπου Ντάμπι.Πλέον, ευελπιστεί ότι άφησε πίσω του οριστικά αυτό το πρόβλημα και θα γυρίσει σύντομα στις επάλξεις με το τριφύλλι, αφού πήρε και το σχετικό ιατρικό οκ, πριν ξεκινήσει τις ομαδικές προπονήσεις με επαφές.
Αυτό ελπίζουν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, που αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν το opt-out που υπήρχε στο συμβόλαιο του Ομέρ Γιούρτσεβεν, για να πορευτούν από εδώ και στο εξής με τους Ρισόν Χολμς, Κένεθ Φαρίντ και Ματίας Λεσόρ στη γραμμή των σέντερ, με τον Ντίνο Μήτογλου να μπορεί να βοηθήσει επίσης σε αυτή τη θέση.