Όσμαν πριν το Game 5 του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια: “Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για εμάς και για τον κόσμο μας, είμαστε έτοιμοι”

Έτοιμος και ενθουσιασμένος για το Game 5 (13/5, 22:00, Novasports 4, Match Center από το SPORT24) δήλωσε ο Τζέντι Όσμαν.
Ο Τζέντι Όσμαν έκανε δηλώσεις στο Club 1908 πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού AKTOR για την Ισπανία και το Game 5 με τη Βαλένθια (13/5, 22:00, Novasports 4, Match Center από το SPORT24). Ο Τούρκος φόργουορντ δήλωσε ενθουσιασμένος και στάθηκε στα σημεία κλειδιά του ματς.
Για το πώς είναι ψυχολογικά η ομάδα μετά την ισοφάριση της σειράς από τη Βαλένθια: “Πιστεύω πως για όλους τους παίκτες τo Game 5 είναι το καλύτερο παιχνίδι που μπορούν να παίξουν. Τα δύο τελευταία χρόνια κάναμε το ίδιο και τώρα θα παίξουμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά Game 5. Σίγουρα αυτό θα είναι το πιο διασκεδαστικό. Προφανώς είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τη σειρά. Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε στο Game 5”.
Για το πώς αξιοποιεί την εμπειρία που έχει από σημαντικούς αγώνες playoffs στο NBA ενόψει ενός ματς που είναι do-or-die: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Σίγουρα θα είναι ένα σπουδαίο ματς και πιστεύω ότι όλη η ομάδα είναι πολύ ενθουσιασμένη και απόλυτα συγκεντρωμένη. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για εμάς και για τον κόσμο μας. Για αυτό είμαστε έτοιμοι”.
Για το πού πιστεύει ότι θα κριθεί το Game 5: “Σίγουρα στην άμυνα. Πρέπει να ανεβάσουμε περισσότερο την έντασή μας και να είμαστε πιο επιθετικοί. Όπως ήμασταν στα δύο πρώτα παιχνίδια. Εδώ στο Game 3 και το Game 4 η Βαλένθια ένιωσε πιο άνετα σε σχέση με τα εντός έδρας παιχνίδια της. Για αυτό τώρα πρέπει να κάνουμε εξαιρετική δουλειά μέσα από την επιθετικότητά μας. Και φυσικά να βρεθούμε σε καλή ημέρα επιθετικά. Ελπίζω ότι θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Είμαστε έτοιμοι. Όπως είπες κι εσύ, αυτή είναι πραγματικά μια μυθική σειρά και για τις δύο ομάδες. Μια εκπληκτική σειρά. Ελπίζω, λοιπόν, ότι το Game 5 θα είναι αντάξιο των προηγούμενων αγώνων”.