Ολυμπιακός: Οδεύει προς ένα ακόμη sold-out, κατάμεστο το ΣΕΦ με τη Φενέρμπαχτσε

Στο πλευρό του Ολυμπιακού για ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι στη EuroLeague θα βρεθεί ο κόσμος του καθώς η αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε (4/12, 21:15) πλησιάζει ολοταχώς να γίνει sold-out.
Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ την Πέμπτη (4/12, 21:15) για τη 14η αγωνιστική της EuroLeague.
Οι ερυθρόλευκοι στην προσπάθειά τους να επιστρέψουν στις νίκες, θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους, που ακόμη μία φορά θα γεμίσει του Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη με τον κόσμο να θέλει να βρεθεί κοντά στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα σε αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση.
Οι Πειραιώτες είναι πολύ κοντά στην ανακοίνωση ενός ακόμα sold-out, καθώς απομένουν μόλις 30 εισιτήρια, τα οποία με τη σειρά τους αναμένεται να “εξαφανιστούν” πολύ σύντομα.