EUROLEAGUE

Ολυμπιακός: Υποκλίθηκε ο Κούζμα, “είναι μια Rockstar ομάδα”

Ο Κάιλ Κούζμα στο ΣΕΦ EUROKINISSI

Ο Κάιλ Κούζμα αποθέωσε τον Ολυμπιακό και το κοινό του ΣΕΦ στο Game 2 των playoffs της EuroLeague απέναντι στη Μονακό.

Ο Κάιλ Κούζμα βρέθηκε στο ΣΕΦ το βράδυ της Πέμπτης και παρακολούθησε από κοντά τη νίκη του Ολυμπιακού και το 2-0 απέναντι στη Μονακό για τα playoffs της EuroLeague.

Ο παίκτης του ΝΒΑ και συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς έμεινε άναυδος από την ερυθρόλευκη ατμόσφαιρα του γηπέδου, αλλά και από την επίδοση στο παρκέ των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε VIDEO με τον Κούζμα να σχολιάζει τα όσα έζησε στο ΣΕΦ, ενώ χαρακτήρισε την ομάδα ως “rockstar team”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάιλ Κούζμα:

“Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι σε αγώνα EuroLeague. Η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική. Ο Ολυμπιακός έχει μάλλον ένα από τα καλύτερα κοινά στη διοργάνωση. Μου αρέσει αυτό. Παρακολουθώ μπάσκετ και η EuroLeague είναι ένα από τα αγαπημένα μου πρωταθλήματα. Έχω φίλους εδώ, όπως τον Μόντε Μόρις. Δεν έπαιξε στον αγώνα, αλλά γνωριζόμαστε από τη Β’ δημοτικού. Είναι πολύ ωραίο που βρίσκομαι εδώ”.

Για το αν απόλαυσε τον Ολυμπιακό στο παρκέ: “Ναι, 100%. Λατρεύω τους οπαδούς του Ολυμπιακού, είναι καταπληκτικοί. Έχουν μια rockstar ομάδα, οπότε…”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ