Ολυμπιακός: Πρώτη για Τζόσεφ, κανονικά ο Ταϊρικ Τζόουνς – Τι γίνεται με Μιλουτίνοβ

Την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Κόρι Τζόσεφ, ενώ σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Ταϊρίκ Τζόουνς. Συμμετείχε σε μέρος προπόνησης ο Νίκολα Μιλουτίνοβ.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague.
Ο Κόρι Τζόσεφ μπήκε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Ολυμπιακού, μία μέρα μετά την άφιξη του στην Ελλάδα.
Μάλιστα, υπάρχουν ευχάριστα νέα για τους ερυθρολεύκους, καθώς ο Ταϊρίκ Τζόουνς προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοβ συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης, με τον Σέρβο να ενσωματώνεται την Τετάρτη (28/1) κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας. Παράλληλα, εκτός συνεχίζει να παραμένει ο Φρανκ Νιλικίνα.