EUROLEAGUE FINAL FOUR

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ στο SPORT24: “Ελπίζω να με αφήσουν να σουτάρω μερικά τρίποντα γιατί νιώθω καλά”

INTIME SPORTS / ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ στις δηλώσεις του στο SPORT24 στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από τον τελικό της EuroLeague μίλησε για το αγωνιστικό πλάνο, που πρόκειται να ακολουθήσει η Ρεάλ.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό της EuroLeague απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (24/5, 21:00). Στην τελευταία προπόνηση των ερυθρόλευκων, ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στην εκπομπή του SPORT24, Game Night και εξέφρασε την ελπίδα του οι παίκτες των μερένγκες να τον αφήσουν να σουτάρει μερικά τρίποντα.

Για το τι περιμένει από το ματς: “Προφανώς περιμένουμε να παίξουν αρκετή ώρα ζώνη, θα δώσουν αρκετά ελεύθερα τρίποντα και ελπίζω να με αφήσουν να σουτάρω μερικά τρίποντα, γιατί νιώθω καλά. Σοβαρά, νομίζω ότι έχουμε και εμείς το πλάνο μας”.

Για την σχέση του με την Μπέριλ: “Ήταν πιο φασαριόζα μέχρι να γεννηθεί η κόρη μας, τωρα έχει ηρεμήσει λίγο. Είναι επαγγελματίας και ξέρει τι να κάνει. Ξέρω ότι είναι κουρασμένη με την στεναχώρια στις άλλες χώρες, ελπίζω να μην συμβεί και στη δική μας. Είναι εκπληκτική γυναίκα και σύζυγός. Θα είμαι χαρούμενος να πανηγυρίσω μαζί της”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ