Η αντίδραση του Κέντρικ Ναν στο SPORT24 για τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ

O Kέντρικ Ναν μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 και τη Βασιλική Καραμούζα μετά από τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στην Μπασκόνια.
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 85-79 της Μπασκόνια στο Telekom Center Athens για την 7η αγωνιστική της EuroLeague και ανέβασε το ρεκόρ του στο 6-1.
Ο Κέντρικ Ναν επέστρεψε σε ματς της EuroLeague, μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 και τη Βασιλική Καραμούζα μετά από το ματς με τους Βάσκους και αναφέρθηκε σε όσα βλέπει από την ομάδα του στο ξεκίνημα της σεζόν, ενώ είχε και μια αντίδραση σε ερώτηση για τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ναν στη Βασιλική Καραμούζα και το SPORT24:
Για το πώς νιώθει για το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του μετά από τον τραυματισμό του: “Νιώθω καλά. Με βλέπετε να τρέχω πάνω-κάτω στο παρκέ, είμαι καλά. Είμαι εδώ και είμαι παρών, οπότε όλα είναι καλά”.
Για το τι του αρέσει στον Παναθηναϊκό και τι πρέπει να κάνει καλύτερα: “Μου αρέσει το πόσο μεγάλο βάθος έχουμε στο ρόστερ. Έχουμε πολύ ταλέντο στα αποδυτήρια. Πρέπει να μάθουμε πώς να αξιοποιήσουμε τα ταλέντα ο ένας του άλλου, τις δυνάμεις μας και αυτό έρχεται με τον χρόνο μέσα στη σεζόν. Οπότε χρόνος, αυτό θα χρειαστεί”.
Για το ότι ο Παναθηναϊκός έμοιαζε να έχει μικρά επίπεδα ενέργειας απέναντι στην Μπασκόνια: “Μπορώ να πω στα έξι πρώτα παιχνίδια για να είμαι ειλικρινής, αλλά όσο περνάει ο χρόνος θα γίνουμε πιο επιθετικοί, οπότε δεν με ανησυχεί αυτό. Έχουμε πολύ ταλέντο και πολλούς σπουδαίους παίκτες”.
Για το ότι ακόμα και σε μέτριες βραδιές ο Παναθηναϊκός έχει το ταλέντο να βάλει δύο σουτ και να τελειώσει τα ματς και αν είναι ένα από τα όπλα του αυτό: “Ναι αναμφίβολα. Χρειαζόμαστε χώρο.Οποιοσδήποτε είναι εδώ μπορεί να βρει ρυθμό επιθετικά, οπότε χρειάζεται να δώσουμε ο ένας στον άλλον χώρο και θα είμαστε πάρα πολύ επικίνδυνοι”.
Για το αν θέλει να σχολιάσει κάτι γύρω από τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ: “Όχι. Τίποτα”.