EUROLEAGUE FINAL FOUR

Ο Εβάν Φουρνιέ στο SPORT24: “Θα είναι χαζό να σκεφτούμε ότι θα είναι εύκολο επειδή η Ρεάλ δεν θα έχει ψηλούς”

Ο Εβάν Φουρνιέ INTIME SPORTS / ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δείτε τι δήλωσε ο Εβάν Φουρνιέ στην προπόνηση του Ολυμπιακού μία ημέρα πριν τον τελικό του EuroLeague Final Four 2026 με αντίπαλο τη Ρεάλ (24/05, 21:00).

Ο Εβάν Φουρνιέ μίλησε στο SPORT24 μία ημέρα πριν τον τελικό του EuroLeague Final Four 2026 απέναντι στη Ρεάλ (24/05, 21:00).

Ο διεθνής Γάλλος σταρ αναφέρθηκε στα περσινά δάκρυα μετά τον χαμένο ημιτελικό του Άμπου Ντάμπι, αλλά και στο γεγονός ότι οι “μερένγκες” δεν θα έχουν ψηλούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εβάν Φουρνιέ

Για το εάν είναι στο μυαλό του τα δάκρυα του περσινού χαμένου ημιτελικού και εάν έχει σκεφτεί να δακρύσει αυτή τη φορά μετά από τον τίτλο: “Δεν σκέφτομαι τι έγινε πέρυσι, δεν το σκέφτομαι καθόλου. Η προσοχή μου είναι τώρα στη Ρεάλ και να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω”.

Για το τι περιμένει από τον τελικό κόντρα στη Ρεάλ και ειδικά από το γεγονός ότι η ισπανική ομάδα έχει ξεμείνει από ψηλούς: “Περιμένω να παίξουν πολύ σκληρά, να παίξουν απεγνωσμένα. Στο μπάσκετ μπορούν να συμβούν πολλά. Θα είναι χαζό να σκεφτούμε ότι θα είναι εύκολο για εμάς επειδή δεν θα έχουν ψηλούς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ