ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ο Μπόνγκα ενημέρωσε την Παρτίζαν πως θα αποχωρήσει αν φύγει ο Ομπράντοβιτς: Αυτές οι τρεις ομάδες της EuroLeague τον έχουν ήδη προσεγγίσει

Aitor Arrizabalaga/2025 Euroleague Basketball via Getty Images

Το διαζύγιο της Παρτίζαν με τον Ζόραν Σάβιτς δεν άρεσε στον Άιζακ Μπόνγκα, ο οποίος ενημέρωσε την Παρτίζαν πως θα αποχωρήσει από την ομάδα, αν τελικά ισχύσει η παραίτηση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Αυτές είναι οι τρεις ομάδες της EuroLeague που έχουν ήδη προσεγγίσει τον Γερμανό φόργουορντ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SPORT24.

Όλη η μπασκετική Ευρώπη παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις γύρω από την Παρτίζαν, μετά την απόφαση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να υποβάλλει την παραίτηση του και τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει τόσο η ομάδα, όσο και οι οπαδοί της, για να του αλλάξουν γνώμη.

Με ακόμα μεγαλύτερη αγωνία παρακολουθούν την κατάσταση οι αθλητές της Παρτίζαν. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του SPORT24, ο Άιζακ Μπόνγκα εξέφρασε την Παρασκευή (28/11) την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα, αν ισχύσει τελικά το διαζύγιο με τον Ομπράντοβιτς. Ο διεθνής Γερμανός φόργουορντ πήρε αυτή την πρωτοβουλία μετά την απομάκρυνση του Ζόραν Σάβιτς, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικά στενές σχέσεις.

Τα νέα κυκλοφόρησαν ήδη στην αγορά και έτσι τρεις ομάδες της EuroLeague προσέγγισαν αμέσως την Παρτίζαν για να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για τον Μπόνγκα και να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Όπως αναφέρουν οι πηγές του SPORT24, αυτές οι ομάδες είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η Φενέρμπαχτσε και η Αρμάνι Μιλάνο.

Τη φετινή σεζόν, ο Μπόνγκα -που είχε αναδειχθεί MVP του τελικού του EuroBasket 2025- μετράει 8.2 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά 26’48” συμμετοχής σε 13 αναμετρήσεις της EuroLeague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ