Κάτας: “Θυμόμαστε το τελευταίο μας ματς με τον Ολυμπιακό, ήταν μια πολύ σκληρή ήττα”

Ο Όντετ Κάτας δεν ξεχνά την ανατροπή που είχε κάνει ο Ολυμπιακός απέναντι στη Μακάμπι στο ματς του πρώτου γύρου της EuroLeague, όπως δήλωσε πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΣΕΦ για την 23η αγωνιστική (20/1, 19:15, Novasports 4, Match Center από το SPORT24).
Η Μακάμπι θα αντιμετωίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague (20/1, 19:15, Novasports 4, Match Center από το SPORT24) και ο Όντετ Κάτας δεν ξεχνά το ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο Βελιγράδι και τη μεγάλη ανατροπή που έκαναν οι ερυθρόλευκοι για να πάρουν τελικά τη νίκη.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
“Μια ακόμα πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά τελευταία. Φυσικά θυμόμαστε το τελευταίο μας ματς απέναντί τους. Ήταν μια πολύ σκληρή ήττα. Έχει αρεκτές προκλήσεις αυτό το ματς, καθώς μας λείπουν μερικοί παίκτες, αλλά πρέπει να αναπληρώσουμε το κενό τους για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη”.
Από την πλευρά του ο Γουίλ Ρέιμαν ανέφερε: “Είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα. Παίζουν μαζί για αρκετά χρόνια, αλλά έχουν προσθέσει και κάποια νέα κομμάτια. Παίζουν πολύ καλά αυτό το διάστημα. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά νομίζω πως έχουμε ένα καλό αγωνιστικό πλάνο και καλές πιθανότητες νίκης.
Νομίζω ότι στο ματς του πρώτου γύρου ήμασταν στο +10 στην τέταρτη περίοδο και εν τέλει χάσαμε. Όλοι θυμόμαστε εκείνο το ματς, οπότε θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτή τη φορά”.